Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe masa tenisinde zirvede

F.Bahçe masa tenisinde zirvede

Fenerbahe Kadınlar Masa Tenisi Takımı, Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider bitirdi.

F.Bahçe masa tenisinde zirvede

Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Svnö Ströck galibiyetiyle 4'te 4 yaparak gruptan lider çıkmayı garantileyen Fenerbahçe Masa Tenisi Takımı, şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerliyor.

Geçen sezon finalde yitirdiği kupa için bu sezon daha iddialı bir kadroyla yola çıkan sarı-lacivertli ekip, elde ettiği sonuçlarla kupanın en büyük favorisi olduğunu gösterdi.

A Grubu'ndaki dört maçta Avusturya temsilcisi Svnö Ströck'ü 3-0 ve 3-1, Polonya ekibi KTS Spar Zamek'i 3-0 ve Macaristan takımı Szekszard'ı 3-1'lik skorlarla yenen sarı-lacivertli takım, gruptaki son iki maçında 30 Kasım Pazar günü İstanbul'da KTS Spar Zamek ile, 5 Aralık Cuma günü de deplasmanda Szekszard ile rövanşa çıkacak.

Yaptığı 4 maçta rakiplerine sadece 2 oyun veren Fenerbahçe, A ve B gruplarında en iyi performans gösteren takım olarak dikkati çekiyor. B Grubu'nun lideri Linz Ag Froschberg'in 4 maçta 3 galibiyeti ve 1 yenilgisi bulunuyor. Avusturya temsilcisi rakiplerine 6 oyun verdi.

Sarı-lacivertlilerin geçen sezon kupayı finalde kaptırdığı Almanya'nın TTC Berlin Eastside takımı da 4. maçlar sonunda B Grubu'nda 2. sırayı aldı.

Haberin Devamı