Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe sahaya çıkıyor

F.Bahçe sahaya çıkıyor

‘Failler yakalanana kadar sahaya çıkmak niyetinde değiliz’ şeklinde görüş bildiren sarı-lacivertliler, Cumhurbaşkanı’ndan aldıkları güvenceyle kararlarından vazgeçti

F.Bahçe sahaya çıkıyor

GEÇEN hafta Çaykur Rize deplasmanı dönüşü Sürmene’de silahlı saldırıya uğrayan F.Bahçe’nin nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olmuştu. Hain pusunun ardından düzenledikleri basın toplantısında “Failler bulunana kadar futbol oynamayı düşünmüyoruz” açıklaması yapan yönetim, kararında geri adım attı.
SÜPER Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının ertelendiği süreçte devreye giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 kulübün kaptanlarıyla yaptığı kritik toplantıda olayı yapanların yakalanarak cezalarını çekecekleri garantisini vermesinin ardından rahatlayan sarı-lacivertliler, yola devam kararı aldı.
ALINAN devlet güvencesi, futbolcuların yüzünü güldürürken, teknik heyete de ‘Psikolojik olarak hazırız’ mesajı verildi. Buna göre F.Bahçeliler kupadaki Mersin, ligde de Bursaspor karşılaşmalarında sahadaki yerlerini alacak.