Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'nin ilacı 'milli ara'

F.Bahçe'nin ilacı 'milli ara'

Ligde oynadığı son 3 maçı da kaybeden Fenerbahçe'ye milli ara yaradı. İsmail Köybaşı ve Aatif tamamen iyileşti, takıma yeni katılan isimler uyum sürecini atlattı. Fenerbahçe’de şimdi tek hedef; Konyaspor, Zagreb ve Beşiktaş maçlarını kayıpsız geçmek.

F.Bahçe'nin ilacı 'milli ara'

Süper Lig’de ilk hafta Bursaspor karşısında alınan galibiyetin ardından üst üste Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Kayserispor’a mağlup olan ve milli araya moralsiz giren Fenerbahçe’de yüzler gülmeye başladı.

Teknik direktör Phillip Cocu önderliğinde yoğun bir çalışma temposunun ardından 3 günlük izne çıkan Sarı-Lacivertliler’de uzun zamandır sakat olan Aatif ve İsmail Köybaşı tamamen iyileşti.

Kanarya’nın yeni isimlerinden Jailson, Andre Ayew ve Michael Frey ise uyum sürecini atlattı.

Zorlu viraj

Milli ara sonrasında ilk maçını Süper Lig’de zorlu Konyaspor deplasmanında oynayacak olan Fenerbahçe, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Sarı-Lacivertliler, Anadolu Kartalları karşısında alınacak galibiyet ile çıkışa geçmeyi hedefliyor. Ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Kanarya, 3 gün sonra da sahasında Beşiktaş’ı yenerek yeniden şampiyonluk yolunda iddialı konuma gelmek istiyor.(Fanatik)