Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'nin istediği isim için resmi sözler!

F.Bahçe'nin istediği isim için resmi sözler!

Türkiye Basketbol Ligi ve Euroleague'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Ülker'in transfer etmek istediği Nikos Zisis için Unics Kazan Başkanı Bogachev'den açıklama geldi.

F.Bahçe'nin istediği isim için resmi sözler!

Fenerbahçe Ülker'in bonservisi ve oyuncunun ücreti dahil 600 bin dolara anlaştığı ifade edile Nikos Zisis hakkında, kulübü Unics Kazan'dan bir açıklama geldi.

Unics Kazan Başkanı Yevgeny Bogachev, Fenerbahçe Ülker ile görüşme halinde olduklarını belirterek; "Nikos Zisis bize gitmek istediğini söyledi. Biz de ona, belirli koşullar altında ayrılabileceğini açıkladık. Her şey önümüzdeki 1-2 gün içerisinde açığa kavuşur" açıklamasını yaptı.

THY Euroleague TOP 16 döneminde transferlerin maçların başlayacağı güne kadar tamamlanması gerekiyor. Zisis'in transferi önümüzdeki hafta tamamlanamazsa, 8. haftadan itibaren oynamaya başlayabilir

AVRUPA BASININDA YER ALAN HABER İSE ŞÖYLEYDİ

"Türkiye Basketbol Ligi ve Euroleague'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Ülker, Unics Kazan'da forma giyen Nikos Zizis'in transferinde sona yaklaştı. Dış kaynaklardan edinilen bilgiye göre Unics Kazan'la anlaşmaya varan Sarı-lacivertli kulüp, Rus ekibine ve oyuncuya toplam 600 bin dolar ödeyecek. 31 yaşındaki Nikos Zisis, Kazan formasıyla bu sezon Euroleague'de 7 sayı 3.6 asist ve 2.8 ribaunt ortalamasıyla oynadı."

Haberin Devamı