Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'nin kadrosu belli oldu

F.Bahçe'nin kadrosu belli oldu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

F.Bahçe'nin kadrosu belli oldu

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal'ın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Antrenmanın ikinci bölümünde sağ kasık bölgesinde ağrı hisseden Mehmet Topuz, çalışmayı yarıda bırakırken, Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz ve Serdar Kesimal ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Bu antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, tesislerde kampa girdi.

Çaykur Rizespor maçı kadrosu

Fenerbahçe'nin 18 kişilik Çaykur Rizespor maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Çinemre, Michal Kadlec, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Muhammed Akarslan, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.

Başkan Yıldırım ve kulübün yeni üyeleri antrenmanı izledi

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulübün hayata geçirdiği "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında kulübe yeni üye olan ve aynı zamanda Fenerbahçe Kart sahibi 50 taraftar, aileleri ve Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile antrenmanı izledi.

Geçen günlerde üyeliğe başvuran ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen 50 kişi, bu kez aileleriyle Can Bartu Tesisleri'ne geldi.

Antrenman öncesinde futbolcularla tanışma fırsatını yakalayan üyeler, oyuncular ve Aziz Yıldırım ile fotoğraf çektirdi.