Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Harun'da mutlu son

Harun'da mutlu son

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Harun Tekin için F.Bahçe ile anlaştıklarını açıkladı.

Harun'da mutlu son

F.BAHÇE, Bursaspor’un milli eldiveni Harun Tekin’i kadrosuna kattı. 2 ay önce Volkan’la anlaşılmadan önce Cocu göreve başladığında Harun ismi transfer komitesinin gündemindeydi. Ancak Hollandalı, kaptanın takım üzerindeki hakimiyetinden dolayı ‘Böyle bir oyuncuyu kaybetmeyelim’ dedi.

BUNUN üzerine kontrat uzatılsa da deneyimli file bekçisi her yıl olduğu gibi bu sezona da kötü başlayınca Cocu duygusal davranmadı ve Damien Comolli’ye ‘Yeni kaleci alalım’ dedi.

BU gelişmeler ışığında harekete geçen sarı-lacivertliler, yabancı kontanjanı yüzünden mecburen yerli bir isme yönelmek durumunda kaldılar. Harun, F.Bahçe için en cazip isim haline geldi ve hafta başında başlayan pazarlıklar dün sonuçlandı. Volkan’dan kısa süre içerisinde kaleyi devralması beklenen Harun için 2-2.5 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli ödenmesi bekleniyor.

‘KALEDE SIKINTI YOK’

SARI-lacivertli kulüp, bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapma da transferi Bursaspor Başkanı Ali Ay bizzat duyurdu. F.Bahçe ile anlaştıklarını açıklayan Ay, “Harun Tekin transferi için F.Bahçe Kulübü’yle prensip anlaşmasına vardık. Okan ve Muhammed ile Ataberk gibi birbirinden yetenekli genç ve gelecek vadeden 3 kaleciye sahibiz. Hangisi iyiyse o oynayacak. Kaleci konusunda sıkıntıyok” dedi.

Haberin Devamı