Gazete Vatan Logo
Beşiktaş F.Bahçe olmadı, Beşiktaş'a geliyor

F.Bahçe olmadı, Beşiktaş'a geliyor

Beşiktaş Fenerbahçe’nin ilgilendiği Jimmy Durmaz’a da el atmış.

F.Bahçe olmadı, Beşiktaş'a geliyor

Trabzonspor’un elinden Tolgay Arslan’ı kapan Beşiktaş Fenerbahçe’nin ilgilendiği Jimmy Durmaz’a da el atmış. Türk asıllı İsveçli futbolcu için Olympiakos’a ara transferdeki ilk teklifi Siyah-Beyazlıların verdiği ortaya çıktı.

Beşiktaş transferde frene basmıyor. Siyah-Beyazlılar Milosevic, Opare ve Tolgay Arslan’ın ardından bu kez adı Fenerbahçe ile anılan Jimmy Durmaz’ı hedefe koydu.

Sezon başında Olympiakos'a transfer olan Türk asıllı İsveçli futbolcu için ara transferdeki ilk girişimin Fenerbahçe'den değil Beşiktaş'tan geldiği ortaya çıktı. Siyah-Beyazlıların Yunan ekibiyle temasa geçerek Jimmy ile ilgili düşüncelerini sorduğu öğrenildi.

"OĞLUM GELMEYE HAZIR"

Jimmy'nin babası Simon Durmaz da gelişmeyi doğrulayarak "Olympiakos bize Beşiktaş'ın teklifte bulunduğu bildirdi.

Yöneticiler, 'Biz Jimmy'den memnunuz ama gitmek istiyorsa sorun çıkarmayız' diyorlar. Fakat transferin bitimine bir hafta kaldı, hâlâ bir gelişme yok. Ben Jimmny'nin Türkiye'de büyük bir takımda oynamasını istiyorum. Jimmy de gelmeye hazır. Kulüpler net bir sonuca ulaşırsa bizim adımıza bir sorun kalmaz. Ancak şu aşamada her şey kulüplere bağlı" dedi.

Haberin Devamı

FİYATI 500 BİN EURO

Olympiakos, Jimmy'i sezon sonuna kadar kiralamak için 500 bin euro istiyor. Yunan temsilcisi oyuncunun satın alma opsiyonunu da 500 bin euro olarak belirledi.

(Bugün)