Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe Ülker yurda döndü

F.Bahçe Ülker yurda döndü

Maccabi'yi 3-0'lık seri sonucu eleyen Fenerbahçe Ülker, İsrail'den İstanbul'a 2.5 saate yakın bir uçuşun ardından geldi.

F.Bahçe Ülker yurda döndü

Maccabi'yi 3-0'lık seri sonucu eleyen Fenerbahçe Ülker, İsrail'den İstanbul'a 2.5 saate yakın bir uçuşun ardından geldi.

Sarı-Lacivertli takımı Sabiha Gökçen Havaalanı'nda Fenerbahçeli yöneticiler ve kulüp idarecileri karşıladı. Yöneticilerin tek tek kutladığı basketbolcuları az sayıda taraftar da alanda karşılayıp tezahüratlarda bulundu.
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, alanda basın mensuplarının sorularını yanıtlarken "Final Four'a kaldığımız hepimiz çok mutluyuz. Oyuncularımıza, başkanımıza taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Sonuna kadar da yanlarımızda olmasını istiyoruz" dedi.
Tecrübeli hoca, 15-17 Mayıs tarihleri arasında Madrid'de düzenlenecek Final Four'a kadar zamanları olduğunu dile getirerek, "Oyuncularımızı biraz dinlendireceğiz. Türkiye Ligi de bir yandan devam ediyor. Hazırlıklarımızı ona göre yapacağız. Tek yol var çalışmak" şeklinde konuştu.
14 kez final four oynayan Obradovic bunların 9'unda şampiyon oldu. Fenerbahçe'nin şansı sorulan tecrübeli coach; "Şu anda bunu konuşmak erken daha 20 gün var. Biz çalışacağız. Bir kere daha söylüyorum taraftarların desteğini bekliyoruz." dedi.
THY Euroleague'deki diğer temsilcimiz Anadolu Efes'in Real Madrid karşısındaki şansı sorulan Obradovic, "Anadolu Efes'in hala çok şansı olduğuna inanıyorum. Takım içinde iyi ilişkileri ve iyi bir kimyaları var. Önemli olduğunu biliyorlar. Dediğim gibi hala şansları var" cevabını verdi.

Haberin Devamı