Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Monaco'ya geçit yok!

Monaco'ya geçit yok!

F.Bahçe, Alpler Kupası'ndaki son maçında Fransa şampiyonu ile berabere kaldı.

Monaco'ya geçit yok!

Kamp döneminde oynadığı ilk 4 hazırlık mücadelesinde istediği sonuçları alamayan Kanarya dün de Monaco karşısında 53’te Lemar’ın attığı golle geri düştü. Ancak son sözü 78’deki jeneriklik vuruşuyla Stoch söyledi.

MONACO maçıyla birlikte hazırlık maçları tamamlandı: 1-0. Bilbao ve dün hariç İsviçre’de 2 yenilgi alan sarı-lacivertliler, sadece 2 gol atabildi. Temel sıkıntıyı anlatmaya gerek yok. Monaco en ciddi ve zor rakipti. Aksayan aksamayan net olarak görüldü. Şener, çok baskı yedi, Neustadter hep kaçak, Alper sadece koşuyor. Ozan takımın en serti ve ayakta kalanı. Valbuena’da da yorgunluk belirtileri. Ve Volkan; oynadığı her maçta istikrarlı bir şekilde hatalı gol yedi.

YİNE söyledim birkaç transfer ve az sabır bu senenin ilacıdır. Bu arada Stoch’u da es geçmeyelim. Sahada hiçbir şey yapmayıp sadece klasik vuruşlarını yapsa hep gol perdesini açan isim olur!

5’TE kornerden gelen topa Gil’in kafa vururşu direkten geri döndü. 21’de De Souza’nın atak bindirmesi ve ortası güzeldi, Persie’nin vuruşu ise zayıf kaldı. 38’de serbest vuruşunda Kongolo kafayı kaleye yakın mesafeden auta yolladı.

Haberin Devamı

STOCH KALE AĞZINDAN KAÇIRDI

50’de gole yakın olan taraf F.Bahçe idi. Dirar’ın sağdan sert pasına Persie vurdu, kaleci başarılıydı. 52’de gol geldi. Volkan’ın boşa çıktığı pozisyonda Neustadter direkten dönen topa müdahele edemedi, Lemar boş kaleye topu yolla ve takımı 1-0 öne geçirdi. 74’de Mbappe çok şık vurdu, Volkan aynı güzellikte kurtardı. 76’da Stoch yine uzaktan denedi vurdu, korner. 78’de Stoch serbest vuruşta; bu topu kimse çıkartamaz diye vurdu ve skora eşitlik geldi. 80’de Stoch bire bir pozisyonda bu sefer istediği vuruşu yapamadı, maç da 1-1 bitti.