Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe zirveye son dakikalarda tutundu

F.Bahçe zirveye son dakikalarda tutundu

Süper Lig'de Bursaspor'u 84. dakikada Webo'nun attığı golle 1-0 yenen Fenerbahçe, son dakikalarda attığı gollerle zirve yarışında iddiasını sürdürdü.

F.Bahçe zirveye son dakikalarda tutundu

Sarı-lacivertliler, bu sezon ligde son dakikalarda attığı gollerle 17 puan toplayarak, 27. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

"Sarı kanaryalar", Spor Toto Süper Lig'de son dakikalarda attığı gollerle 9 maçta 8 galibiyet, bir beraberlik alıp, zirve mücadelesinden kopmadı.

Ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor karşısında galibiyete 81. dakikada Webo'nun attığı golle ulaşan Fenerbahçe, 3. haftada Gaziantepspor'u 81. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu'nun golüyle 1-0 mağlup etti. 7. haftada da 1-1 berabere devam eden Gençlerbirliği maçının 86. dakikasında Kuyt'ın penaltıdan attığı golle 3 puan alan sarı-lacivertliler, 9. haftada Çaykur Rizespor maçında 80. dakikada Webo'nun attığı golle 2-1 öne geçerek maçı kazandı. Sarı-lacivertliler, ligde 14. haftada da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor karşısında 86. dakikada Emre'nin penaltıdan attığı golle 1-0 galip geldi.

Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında ise iki derbi maçta son bölümlerde attığı gollerle puanlar topladı. 23. haftada Galatasaray'ı Kuyt'ın 81. dakikada attığı golle mağlup eden "Sarı-Kanaryalar", 25. haftada Beşiktaş karşısında da 90+1. dakikada Sow'un golüyle galibiyete ulaştı. Sarı-lacivertliler, son olarak Bursaspor'u da 84. dakikada Webo'nun attığı golle 1-0 yenerek, liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

"Sarı-Kanaryalar", son dakikalarda attığı gollerle tek beraberliğini Eskişehirspor karşısında aldı. Fenerbahçe, ligin 11. haftasında Eskişehirspor karşısında 2-1 yenik durumdayken 90+2. dakikada Sow'un penaltıdan attığı golle bir puanı kurtardı.

Webo ile son dakikalarda 6 puan

Bursaspor karşısında takımına 3 puanı getiren golü atan Webo, bu sezon son dakikalarda attığı gollerle 6 puan kazandırdı.

Kardemir Karabükspor karşısında 81 ve Çaykur Rizespor maçında da 80. dakikada gol atan Kamerunlu golcü Webo, Bursaspor'a da 84. dakikada attığı golle beraberlikleri bozarak, takımına galibiyeti getirdi.

Sarı-lacivertlilerde ayrıca son dakikalarda attıkları gollerle Emre Belözoğlu ve Kuyt 4'er puan, Sow ise 3 puanı takımının hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Kadıköy'de son dakikaya kadar maçı bırakmıyor

Fenerbahçe, son dakikalarda 17 puan topladığı 9 maçın 8'sini Kadıköy'de oynadı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda son bölümde attığı gollerle Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor'u yenen sarı-lacivertliler, Eskişehirspor ile de berabere kaldı. Fenerbahçe, ligde Kayseri deplasmanında ise son dakikalarda attığı golle galip geldi.