Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçeli yıldızlardan 'en baba' hediye

F.Bahçeli yıldızlardan 'en baba' hediye

Fenerbahçe'nin iki yıldızı Mehmet Topal ile Emre Belözoğlu'ndan kimsesiz çocuklara büyük jest.

F.Bahçeli yıldızlardan 'en baba' hediye

İki ünlü futbolcu, Babalar Günü için unutulmayacak bir babalık yaptı. İkili, Kocamustafapaşa Çiğdem Özkan Çocuk Yuvası'ndaki kimsesiz minikler için park yaptırdı.

Uzun süredir yuvalarının bahçesi boş olduğu için dışarıya çıkamayan çocukların yüzlerini güldürmek için bu özel günü seçen ikili, minikleri sevince boğdu. Fatih Belediyesi'nin zemin hazırlığını yaptığı alan üzerine minikler için gözalıcı bir oyun parkı yaptırıp tüm masrafları karşılayan Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu, miniklerin parkta oynamaya başladıklarını öğrenince büyük sevinç yaşadı. Kimsesiz miniklerlerle buluşup parkta oyunlar oynayan ikili, onların yüzündeki gülücükleri görünce duygusal anlar yaşadı.

EŞSİZ GÜLÜMSEME

Emre Belözoğlu, "Çocuklar dünyanın en güzel varlıkları. Yüzlerindeki gülümsemeyi görmek ise eşsiz bir mutluluk. Onların yüzünü güldürebilmek için bundan sonra da her türlü yardıma hazırım" dedi.

HAYATTA ALDIĞIM EN GÜZEL BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ

Mehmet Topal ise "Hayatta aldığım en güzel hediye; o miniklerin gözlerindeki ışıltılı bakış ve gülümsemeydi. Aslında onların en büyük ihtiyaçları sevilmek ve sevgisine karşılık vermek. Bu duyguyu yuvayı daha önceki ziyaretlerimde de yaşamıştım. İnsanın için parçalayan bir sevgi ihtiyacı bu... Park onlara geçici keyifler yaşatabilir ama asıl ihtiyaçları olan sevgiyi unutmayıp, onları ziyaret etmek en doğrusu" dedi.

Haberin Devamı