Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fabregas heyecanlandırdı! "Ocakta anlaşabilirim"

Fabregas heyecanlandırdı! "Ocakta anlaşabilirim"

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Fabregas, geleceğiyle ilgili konuştu: Sezon sonuna kadar Chelsea’de kalacak mıyım? Evet. Ancak sözleşmem bitiyor ve Ocak ayında benimle ilgilenen bir takımla anlaşma sağlayabilirim.

Fabregas heyecanlandırdı! "Ocakta anlaşabilirim"

Comolli’nin menajeriyle bir araya gelip pazarlıklara başladığı Cecs Fabregas, Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklamalar yaptı. İspanyol yıldız, ilk olarak Chelsea’deki durumuna değinerek, “Sarri beni, Barcelona altyapısından beri oynamadığım bir rolde (Defansif oyun kurucu) oynatıyor. Ancak açık konuşmak gerekirse görev aldığım süreden memnun değilim. Bu konuyu hocamla konuşacağım” dedi.

‘MİLAN'LA GÖRÜŞMEDİM’

Tecrübeli yıldız buna rağmen ara transfer döneminde ayrılmayı düşünmediğini söyleyerek, “Sezon sonuna kadar Chelsea’de kalacak mıyım? Muhtemelen evet. Hakkımda haberler çıkıyor. Milan’la görüştüğüm yazılıyor ancak bu kulüpten kimseyle bir temasım olmadı” ifadelerini kullandı.

Fabregas, ardından kendisiyle ilgilenen kulüpleri heyecanlandıracak bir açıklama yaptı: Muhtemelen hakkımda bu kadar çok transfer iddiasının çıkma nedeni, sezon sonunda Chelsea ile sözleşmemin bitecek olması. Ocak ayından itibaren benimle ilgilenen bir takımla anlaşma sağlayabilirim. Muhtemelen bu durum, birçok kulübün ilgisini çekecektir.

Haberin Devamı

(Fanatik)