Gazete Vatan Logo
Galatasaray Falcao adım adım Galatasaray'a! İşte alacağı ücret...

Falcao adım adım Galatasaray'a! İşte alacağı ücret...

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak dün Monaco’da yemekte bir araya geldiği Kolombiyalı golcüyle 2+1 senelik anlaşma için el sıkıştı. Ancak yıldız futbolcunun kulübü Monaco ile pazarlıkların sürdüğü aradaki 5 milyon euroluk farkın düşürülmeye çalışıldığı vurgulandı.

Falcao adım adım Galatasaray'a! İşte alacağı ücret...

Monaco’ya çıkarma yapan Galatasaray’da büyük heyecanla beklenen Radamel Falcao transferinde mutlu sona çok yaklaşıldı. Sarı-kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile menajer Ahmet Bulut önceki gün gittikleri Monaco’da Radamel Falcao ile yemekte bir araya geldi. Bir İtalyan restoranında gerçekleşen buluşmada yapılacak 3 senelik kontratla ilgili her konuda anlaşma sağlanırken, 33 yaşındaki yıldız futbolcu için geliş programının dahi düzenlendiği belirtildi. Yapılan anlaşmanın ardından dev transferin Monaco’yla ilişiğinin kesilmesine kaldığı ifade edildi. Fransız kulübü ile pazarlıklar sürerken sarı-kırmızılıların aradaki 5 milyon euroluk farkı düşürmeye çalıştığı vurgulandı.

Yapılan görüşmenin ardından Abdurrahim Albayrak’ın Fiorentina maçını izlemek için dün Monaco’dan Floransa’ya geçtiği belirtilirken Radamel Falcao’nun menajeri Jorge Mendes’in Fransız kulübü ile görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.

Galatasaray ile Radamel Falcao arasında imzalanacak sözleşme 2+1 senelik olacak. Bonuslarla beraber Kolombiyalı forvet yıllık net 5.5 milyon euro kazanacak. Falcao sözleşmesinin ikinci yılında ülkesinden Millonarios FC’ye bonservissiz gitme hakkına da sahip olacak. Yıldız oyuncunun uluslararası imaj hakları ise Jorge Mendes’in sahibi olduğu Gestifute menajerlik şirketinde kalacak.

Haberin Devamı

(Milliyet)