Gazete Vatan Logo
Galatasaray Falcao transferine sponsor bulundu!

Falcao transferine sponsor bulundu!

Kolombiyalı golcünün maaşının bir bölümünün karşılanması için uzun süredir sponsor arayan sarı-kırmızılılar, tam bağlar kopmak üzereyken Nef’le tekrar anlaştı, 1.5 milyon euroluk destek sözü aldı. Haber Fransa’ya ulaşınca, büyük transfer artık son aşamaya kaldı.

Falcao transferine sponsor bulundu!

Galatasaray artık yeni golcüsünü bekliyor... Radamel Falcao, sarı-kırmızılı kulübe imza atmak için sadece gün sayıyor... Menajer Ahmet Bulut, Fransa’da Monaco kulübü yöneticileriyle her gün saatler süren görüşmeler yaparken, Türkiye’den gelen son haber, transferde son aşamaya gelinmesini sağladı. Galatasaray Yönetimi, Falcao’nun astronomik maaşının bir bölümünün karşılanması için uzun süredir sponsor arayışındaydı. Nef’le bağlar kopmak üzereyken, Volvo ile masaya oturan sarı-kırmızılılar, dün sürpriz bir gelişmeyle birlikte tekrar Nef’le anlaştı. Bu doğrultuda Falcao transferi için 1.5 milyon euroluk destek sözü alındı.

Falcao da bastırıyor

Böylece Galatasaray, 33 yaşındaki golcüye senelik 5 milyon euro verirken, 1.5 milyon euro da üzerine Nef koyacak ve bu şekilde tecrübeli futbolcunun 6.5 milyon euroluk maliyeti karşılanabilecek. Bu haber, Galatasaray’ın işini çok kolaylaştırdı. Falcao da artık kulübü Monaco’ya kendisini bonservis bedelsiz bırakmaları için baskı yapmaya başladı. Ahmet Bulut’un da Fransız kulübünden oyuncuyu bedavaya koparmaya çalıştığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Yenge yine heyecanlandırdı

Falcao’nun eşi Lorelei Taron, Galatasaray taraftarıyla kurduğu iletişim nedeniyle heyecan yaratıyor. Sarı-kırmızılıların ‘yenge’ lakabını taktığı Lorelei, sosyal medya hesabına gelen, “Come to Galatasaray (Galatasaray’a gel) yorumlarının birçoğunu beğenerek, bir anlamda onlara olumlu mesaj göndermiş oldu.

Yarınki maçta stada gelir mi!

İşte Galatasaray camiasında, akıllardaki soru bu. Yönetimin de, menajerlerin de hedefi aynı. Sarı-kırmızılılar, Falcao’yu yarın Türk Telekom Stadı’nda Panathinaikos ile oynanacak hazırlık maçında tribüne getirmeyi planlıyor. Eğer bugün beklenen anlaşma sağlanırsa, Ahmet Bulut’un Falcao’yu eşiyle beraber İstanbul’a getirmesi bekleniyor.

(Fanatik)