Gazete Vatan Logo
Futbol Faruk Süren'den mesaj

Faruk Süren'den mesaj

"Sadece aptallar ve ölüler fikir değiştirmez!"

Galatasaray Kulübü Başkanlığı'na adaylığını yeniden koyacağı yönündeki haberleri doğrulamayan Faruk Süren, bu kez 'Sadece aptallar ve ölüler fikir değiştirmez' açıklamasını yaptı.

Galatasaray’da seçime bir aydan kısa bir süre kala hareketlilik her geçen gün biraz daha artıyor.

Sportif sonuçlar yönünden en başarılı başkan olarak nitelendirilen Faruk Süren, 1996-2000 arasında birlikte çalıştığı yönetici arkadaşlarıyla Altunizade Mabeyin Restoran’da öğle yemeğinde buluştu.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; aralarında Ali Dürüst, Ergun Gürsoy, Celal Gürcan, Abdurrahim Albayrak, Burak Elmas, Ahmet Yolalan ve Fatih Altaylı’nın da bulunduğu 15 kişilik bir grupla fikir alışverişinde bulunan ve daha önce başkanlığa adaylığını koyacağı şeklindeki haberleri doğrulamayan Süren, çıkışta yaptığı “Sadece aptallar ve ölüler fikir değiştirmez” açıklamasıyla dikkatleri çekti.

Buluşma hakkında bilgi veren Süren, “İki Adnan da seçim havasına girdi. Olmaması gereken hareketlerde bulunuyorlar. Bunun en önemli sinyalini mali kongrede gördük.

Ada sözleşmesinin iptal edilmesi çok şık olmadı. Sonuçta kiracı ile yönetimin yaptığı bir sözleşme vardı. Genel kurul üyeleri buna saygı göstermeliydi. Öztürk’ün, Polat’a karşı güç gösterisi yaptığını düşünüyorum, bu olmamalıydı” dedi.

‘Polat bilgisizce konuşmuş’

Başkan’ın önceki akşam yaptığı seçim yemeğinde hakkında bazı sözler sarf ettiğini vurgulayan Süren, “AIG’ye hisselerimizin bir bölümünü devretmiştik. Ki o tarihte bir spor kulübünün halka açılması hayal olarak görülüyordu.

Biz o zaman olmayan bir şeyden para kazanmaya çalışıyorduk. Ve planımız da, daha sonra şirketleri birleştirmekti. O günün şartları bunu gerektiriyordu. Polat’ın bizim yönetime ‘Biz bunların yaptıklarını temizliyor’ demesi, bilgisizce edilmiş bir laftır” ifadesini kullandı.

‘Tugay seçim yatırımı’

Süren, Tugay’ın alt yapının başına getirilmesini de ‘seçim yatırımı’ olarak değerlendirdi.

Haberin Devamı