Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fatih Terim: Bazı oyuncularla da ayrılabiliriz

Fatih Terim: Bazı oyuncularla da ayrılabiliriz

Galatasaray'ın Kayserispor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Bazı oyuncularla da ayrılabiliriz

Galatasaray'ın Kayserispor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından Fatih Terim yayıncı kuruluşa konuştu. "Beklediğimizi bulmayınca veya alamayınca mecbur değişiklikleri yaptık. Diagne'nin çıkması doğru oldu, hareketsizdik orada. Kayserispor'u da tebrik ederim. Çok renkli, elektrikli bir maç oldu. 3 puan için çok sevinçliyim, çok mutluyum."

"Daha iyi olacağımız kesin"

"Galatasaray böyle goller yememeli. Daha iyi olacağımız kesin. Bu atmosfer yaratıldı. Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor gibi bir ortam yaratıldı. Örgütlü organize işler ama amatör demiştim. Bu sene profesyonelce işler var. Bunu bu maç için söylemiyorum."

"Galatasaray camiasına tekrar, erkenden söylüyorum, bir bütün olarak durabilmeliyiz. Ben bunu zaman zaman hatırlatıyorum, yoksa maçı kapattım. Geçen sene kullandığım amatör kısmına demek alınmışlar. Galatasaray şimdi iki maç puan kaybettik, kimse yabancı konusunu gündeme getirmedi. Şimdi kazandık, yine yabancı konusu konuşulur."

Basın toplantısında konuşan Terim, "Tabii anlatması çok zor bir maç. Futbol dışı anlatmaya kalksak iş cezaya gider. Esasen geçen seneye bakmak lazım. Geçen sezon sonu hazırlanan senaryo sonrası her maç böyle. Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar gibi değerli iki hakemden başladılar. Bu iki hakem itibarlı hakemlerdir. Galatasaray'ı yalnızlaştırılmaya yönelik algılaştırma yapılıyor. Galatasaray'a camiasına sesleniyorum. Bunun karşısında camia olarak bütün olmak gerekir. Çünkü tüm maçlara bakınız. Bugün maçta Galatasaray adına bir şey yok. Böyle bir şey var ki emek boşa. Bu kadar mesai, fedakarlık hiç sayılıp başka algılar yaratılmaya çalışıldıkça ve siz hedef gösterirseniz gelinen durum budur" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya değinen Terim, "Bugün çok da güzel bir maç oldu. Bugün kaybedebilirdik de. Kayserispor da kendinden beklenenden daha fazla mücadele etti. Sonuçta biz kazandık. 3 puan bizim için önemliydi. Puanlar telafi edilir ama oyun telafi edilmez. O yüzden oyunumuzun üstüne katarak devam etmeliyiz. 3 puan adına çok sevinçliyim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi kurasına değinen Terim, "Ben çok sevinçliyim. Çok iyi bir kura çektik. Şeker, lokum gibi bir kura. İyi durumda değillermiş. 2 tane 1 milyarlık bütçeli takımdan bahsediyoruz. Club Brugge bile 22 milyon Euro transfere para harcadı. Bizim harcadığımız 5-6 milyon. Biz büyük başarıların büyük takımları yenerek geldiğini bilen takımız. Avrupa'da her takım çok iyi. Galatasaray takımı buradan en iyi sonucu almak için çalışacak" şeklinde konuştu.

"Bazı oyuncularla da ayrılabiliriz"

Transferle ilgili de konuşan Terim, "Hiç kolay durumda değiliz. Herhangi bir oyuncuya para veremiyoruz. Satmadan oyuncu alamıyoruz. Bizim sadece santrfor ihtiyacımız yok. Onu da pazartesi akşamına kadar halledebiliriz. Ben 2 günde iyi şeylerin olacağına inanıyorum. İhtiyacımız var. Ayrıca bazı oyuncularla da ayrılabiliriz" dedi.