Gazete Vatan Logo
Futbol Fatih Terim Demirören'le görüştü!

Fatih Terim Demirören'le görüştü!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sabah saatlerinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmek üzere evine geldi.

Fatih Terim Demirören'le görüştü!

Abdullah Avcı'nın istifasının ardından boşalan milli takım teknik direktörlüğü görevi için Fatih Terim'in şu sıralarda Yıldırım Demirören'in evine görüşmeye geldi. Fatih Terim, Revna Demirören tarafından karşılarken görüntülendi.

GÖRÜŞMEDEN VATAN FARKIYLA ÇARPICI KARELER İÇİN TIKLAYIN!

Fatih Terim'in görüşmeye Florya Tesis Müdürü Fahri Yılmaz ile birlikte geldi. Görüşmede ayrıca TFF Başkanvekilleri Ufuk Özerten ve Servet Yardımcı ile Göksel Gümüşdağ da yer aldı.

Yapılan görüşmenin ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim saat 10:15'te Demirören ailesinin evinden ayrıldı.

DEMİRÖREN'DEN DÖRT YILLIK TEKLİF

Yapılan görüşmede Yıldırım Demirören'in Terim'e milli takım teknik direktörlüğü için dört yıllık bir teklifte bulunduğu ve deneyimli teknik direktörün de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Fatih Terim, Yıldırım Demirören'in yaptığı bu teklifin detaylarını görüşmek için Başkan Ünal Aysal'la bir araya gelecek.

"BURADA KALACAĞIM"

Fatih Terim'e yakınlığıyla bilinen gazeteci Haluk Yürekli'nin AMK Gazetesi'ndeki haberine göre Fatih Terim şu sözleri sarfetti:

“Burada daha işim bitmedi. 4. yıldızı almak istiyorum. Ayrılmayı da hiç düşünmüyorum. Benim G.Saray’a bir sözüm var. G.Saray’da kalacağım”

TFF'NİN TEK ADAYI TERİM

Yıldırım Demirören başkanlığında toplanan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulunun A Milli Takım teknik direktörlüğü için düşündükleri tek ismin Fatih Terim olduğu bildirildi.

HEM MİLLİ TAKIM HEM GALATASARAY

Bu arada AMK Gazetesi'nin son dakika haberine göre Fatih Terim'in bu sezon hem Galatasaray'ı hem de A Milli Futbol takımını çalıştırması kesinleşti.

Haberin Devamı