Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Fatih Terim'den Ali Koç yanıtı: "Herkes cevabını alacak"

Fatih Terim'den Ali Koç yanıtı: "Herkes cevabını alacak"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

Fatih Terim'den Ali Koç yanıtı: "Herkes cevabını alacak"

Terim'in açıklamaları şu şekilde;

Kazanmak isterdik ama keyifli bir maç oldu. Gün geçtikçe daha iyi olacağız, takım bunun sinyalini verdi. Zaman zaman maç gitti, zaman zaman geldi. 60'tan sonra fizik olarak sahada kalmamız beni sevindirdi. Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda kaybetmemek önemli. Seyircimizle birlikte sahamızda çok önemli işlere imza attık. Şampiyonlar Ligi seviyesine göre oynamaya çalışacağız. Milyarlık bütçeli iki takım gelecek. Bu grup ilginç olacak, ilginç olması için bizim bir şey yapmamız lazım. Brugge çok kaliteli bir takım gibi görünmüyor ama çok tehlikeli bir takım. Kaybedebilirdik, kazanabilirdik. Öne geçseydik değişik bir oyun olabilirdi. Luyindama ve Marcao'yu da sayarsak, ilk defa 7 isim Şampiyonlar Ligi'nde bu formayla oynadı. Babel bizim için çok önemli bir oyuncu. Kaçırdığı pozisyona çok üzüldü, maç boyunca da onu yaşadı. O kadar iyi niyetli ki, ilk adamı geçtiğinde düşebilirdi ve kırmızı kart olurdu ama vurdu. Atabilirdi ama olmadı.

Fatih Terim'den Ali Koç'a cevap

Haberin Devamı

'Maçtan evvel yapılan açıklamaları öğrendim. Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili rica edersiniz konuşmayalım. Sicilin parayla, reklamla, nüfuzla doldurulamadığı bir yerdeyiz. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız, değerse cevap vereceğiz.'