Gazete Vatan Logo
Futbol Fatih Terim'den dev mesaj

Fatih Terim'den dev mesaj

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Katar maçı sonrası yaptığı açıklamalar tüm Türk futbolculara uyarı niteliği taşıyordu.

Fatih Terim'den dev mesaj

TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, önceki gün Katar ile oynadığımız ve 2-1 kazandığımız hazırlık maçının ardından tüm Türk futbolculara çok önemli mesajlar yolladı... “Milli Takım kazanma yeri ama oyuncu kazanma yeri değil. Puan, şampiyonluklar, turnuvalar kazanma yeri” diyen Terim, bir anlamda EURO 2016 kadrosunda en iyi olanların yer alacağının mesajını verdi.

İMPARATOR, “40 yaşındaki birini de çağırabilirim, 14-15 yaşındakini de” diyerek yaş ayrımı yapmayacağının altını çizerken tecrübenin önemine de vurgu yapıp uzun zamandır kadroya çağırmadığı oyunculara da iyi performans sergilemeleri halinde şans verebileceğini ifade etti.

‘BAŞARI ÇITASI EN ÜST SEVİYEDE’

TERİM, “Milli takım forması kolay giyilecek bir şey değildir” şeklindeki ifadesiyle turnuvada sadece ve sadece hak edenlerin oynayacağını söylerken “İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda ve İspanya kendi aralarında hazırlık maçlarını yapmaya karar vermişler. Televizyon hakları için. Yani açıkçası buradan herkesin bir kıssadan hisse alması gerekir. Bu 6 ülkeden ikisinin aralarında yapacağı maçların televizyon hakkı büyük olur ve stat dolar. Bizim de o seviyelere gelmemiz lazım” diyerek oyunculara, başarı çıtasını en yukarıya koyduğunu, beklentisinin ne denli yüksek olduğunu da göstermiş oldu.

Haberin Devamı