Gazete Vatan Logo
Futbol Fatih Terim'den şampiyonluk açıklaması

Fatih Terim'den şampiyonluk açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Fatih Terim'den şampiyonluk açıklaması

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Terim'in açıklamaları;

Tamamıyla beraber olamayan bir futbol takımı, özellikle hazırlık dönemini iyi geçiremeyen veya beraber geçiremeyen bir futbol takımı... Haftada 3 maç, bunlar bize dezavantaj oldu. Oyun anlayışımızı daha da oturtturduğumuz inancını yaşıyorum, daha da iyi olacaktır, gelişecektir.

"İSTEK, İŞTAH, ARZU VARDI"

Kasımpaşa dirençli bir takım. Kolay bir galibiyete ulaşmak, hatta oyunun hakkı belki daha farklı bir sonuç. Rakiplerinizin puan kaybettiği haftalarda psikolojik olarak maça çıkarken, o etki içinde enteresan sonuçlar alabiliyorsunuz. O istek, arzu, iştah, oyun anlayışı, pas yüzdesi, hepsi vardı.

Andone bugün belki 10-15 dakika olabilirdi ama olacak ileride. Santrfor bulmak çok kolay değil, belki bir beki bulmak daha kolay. Oynayacak yakında, hazır ama tam hazır değil. Ayağını göreceğiz.

"DEJAVU YAŞIYOR GİBİYİM"

Dejavu yaşıyor gibiyim, geçen sene de aynı sorular soruldu. Şampiyon olmuşuz, 3 gün geçmeden yöneticimiz hocam seneye mutlaka şampiyon olmalıyız diyor, daha 3 gün geçmedi. bu da öyle bir soru.

Haberin Devamı

Her şampiyonluğun başka hikayesi var, inşallah dediğiniz gibi olur ve ben de ayrı bir yere koyarım. İnanıyoruz, çalışıyoruz, belki buna benzer şampiyonluklar olduğu için soruyorsunuz ama keşke önde olsak ve rahat etsek. Şampiyonluğun her türlüsü güzeldir.

"DAHASI DA OLABİLİRDİ"

Dirençli bir rakibe karşı iyi başlayıp iyi devam ettik. Devre sonuna kadar da zaten farkı da yakaladık. Sonucu da aşağı yukarı almış olduk. Olabilir miydi, dahası da olabilirdi. Tutumdan, oyundan ve 3 puandan dolayı memnunum.

Mesele oyunun iki tarafını da oynayabilmek. İnşallah gol yemeden devam ederiz. En az gol yiyen söylemini en çok gol atanla inşallah pekiştiririz.