Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fatih Terim dönüyor, transfer operasyonu başlıyor

Fatih Terim dönüyor, transfer operasyonu başlıyor

Fatih hocanın ABD tatili bitti, bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Terim’in, Florya’ya döner dönmez başkan Özbek’le görüşerek transfer çalışmalarının hızlandırılmasını talep edeceği öğrenildi. Gündemdeki isimler Asamoah, Evra ve Kaan Ayhan...

Fatih Terim dönüyor, transfer operasyonu başlıyor

Galatasaray’da transfer operasyonu resmen başlıyor... Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim’in ABD tatili biterken, bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek kolları sıvayacak olan tecrübeli hocanın, kulüp başkanı Dursun Özbek’le de bir görüşme yapacağı öğrenildi. Terim bu kritik buluşmada, transfer çalışmalarına hız verilmesini talep edecek. Özbek de gelinen son durumla ilgili olarak hocaya bilgi verecek.

Juve’yle masaya oturuyor

Sarı-Kırmızılı ekibin gündemindeki 1 numaralı transfer bölgesi sol bek, 1 numaralı aday da Asamoah. Yöneticiler bu hafta İtalya’ya çıkarma yaparak tecrübeli futbolcunun transferi için Juventus’la masaya oturacak. Sol beke Telles’i takviye etmeye hazırlanan Juve, bu transferin gerçekleşmesi halinde Asamoah’ın Galatasaray’a transferine izin verecek. Aksi takdirde Aslan, Asamoah’la anlaşarak sezon sonunda bonservis ödemeden kadrosuna katabilir.

Kaan pazarlığı sürüyor

Fatih hocanın en çok istediği savunma oyuncularından biri olan Kaan Ayhan için de girişimler sürüyor. 23 yaşındaki futbolcunun kontratı sezon sonunda bitiyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar bu transfer için 6 ay beklemek istemiyor. Bunun için kulübü Fortuna Düsseldorf ile bonservis pazarlığı devam ediyor. Eğer taraflar 1.5-2 milyon Euro seviyesinde mutabakat sağlayabilirse, milli futbolcunun da 7 Ocak’ta başlayacak Antalya kampına katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

6 aylığına Patrice Evra

Asamoah’ın alternatifi ise bir süredir ismi gündemde yer alan Patrice Evra. 36 yaşındaki futbolcunun menaceri Pastorello, konuyla ilgili olarak Radyospor’a yaptığı açıklamada, oyuncusunun en azından 6 ay büyük bir kulüpte forma giymek istediğini söyledi. Galatasaray bu yöntemle Evra’yı sezon sonuna kadar kadrosuna katıp, ardından Asamoah’la bedelsiz olarak sözleşme imzalama yoluna gidebilir.

(Fanatik)