Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fatih Terim'e başkan garantisi

Fatih Terim'e başkan garantisi

Sarı-Kırmızılılar’da Antalya kampı öncesinde Florya’da teknik direktör Fatih Terim ve başkan Dursun Özbek bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan, transfer konusunda talepte bulunan Terim’e güvence verdi.

Fatih Terim'e başkan garantisi

Hırvat teknik adam Igor Tudor’la yollarını ayırmalarının ardından Fatih Terim’i takımın başına getiren Galatasaray’da Antalya kampı öncesinde dün mini bir zirve gerçekleştirildi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tatilini bitirip İstanbul’a dönen Fatih Terim’le biraraya gelen başkan Dursun Özbek’in, başarılı hocaya her konuda garanti verdiği öğrenildi.

Florya’da gerçekleştirilen görüşmede Özbek’in, Terim’e, futbol şubesinde görev yapacak profesyoneller ve yardımcıları konusundaki istekleri karşıladıklarını ve diğer taleplerinin neler olduğunu sorduğu kaydedildi. Terim’in ise Süper Lig’in ikinci yarısında zirveyi geri alıp sezon sonunda da şampiyonluğa ulaşmak için mutlak 2 transfer isteğinde bulunduğu ifade edildi. Başkan’ın ise bu konuda Terim’e garanti vererek, “İstediğiniz transferler gerçekleştirilecek” sözlerini sarf ettiği kaydedildi.

Taraftarı da coşturdu!

Fatih Terim’in Galatasaray’daki 4. dönemine başlamasının ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar da kulübe olan desteklerini artırdı. Süper Lig’in ikinci yarısı öncesinde satışa sunulan ekstra kombine kartlara olan ilginin rekor seviyede olduğu açıklandı. 3 günde satılan kart sayısının 1000’i aştığı ve sınırlı sayıda kombine kaldığı duyruldu.

Haberin Devamı

(Fanatik)