Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fatih Terim'in haberi yokmuş

Fatih Terim'in haberi yokmuş

Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'a imzasının perde arkası ortaya çıktı.

Fatih Terim'in haberi yokmuş

Abdürrahim Albayrak'ın Ali Dürüst ile birlikte Hamzaoğlu'nu takımın başına getirmeye karar verdiğinde ilk önce genç teknik adamı arayarak fikrini söylediği sonrasında gelişmelerin çorap söküğü gibi geldiği ortaya çıktı.

Albayrak'ın, Hamzaoğlu'nu, "Seni hoca olarak düşünüyoruz" diye aradığından Başkan Duygun Yarsuvat dahil hiçbir yönetim kurulu üyesinin de bilgisinin olmadığı bildirildi. Hamzaoğlu'nun "Olur" demesinden sonra Dürüst'ün önce Yarsuvat'ı sonra sırasıyla TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Fatih Terim'i aradığı ortaya çıktı.

O dönemde pek çok kişi, "Hamzaoğlu'nun Terim getirdi" iddiasını ortaya atsa da, Hamzaoğlu'na yapılan tekliften en son kendisinin haberi olması yüzünden Terim'in dostu Dürüst'e bozuk attığı ortaya çıktı.

Terim'in Dürüst'e, "Hocamı istiyorsunuz. En son benim haberim oluyor. Zaten her şey bitmişti. Hamza da isterse tercih onur" cevabı verdiği bildirildi.

Galatasaray yönetiminin ise Hamzaoğlu'nun hoca olarak seçildiğinden Terim'den sonra haberdar olduğu ortaya çıktı. Bu arada Hamdi Yasaman'ın, Hamzaoğlu adı açıklanınca, sen son kendilerinin haberdar olduğu için tepki gösterdiği de bildirildi.

Haberin Devamı