Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fatih Terim'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama

Fatih Terim'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama

Corona virüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in durumuyla ilgili tedavi gördüğü özel hastaneden açıklama yapıldı.

Fatih Terim'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama

Galatasaray'da İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın ardından teknik direktör Fatih Terim de dün akşam resmi sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.
Tecrübeli hocanın kızı Buse Terim de sabahleyin yaptığı videolu paylaşımda, "Babam şu anda iyi, hastanede tedavi altında. Kronik bir rahatsızlığının olmaması ve sigara içmemesi bu süreçte bir avantaj. Umuyorum her şey iyi olacak ve oradan çok güçlü bir şekilde çıkacak. Lütfen zorunda kalmadıkça evden dışarıya çıkmayın. Eğer ailenizden birine bir şey olursa hiçbir şekilde yanına gidemezsiniz' demişti.
Karim Benzema'nın 2019 yılında Şampiyonlar Ligi'ndeki golleri
HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ
Hastaneden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim'in klinik bulgularının iyi olduğu belirtilerek, "Covid - 19 testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Sağlık Bakanlığı yönergelerinde belirtilen tedavi protokolüne hastanemizde başlanmıştır. Klinik bulguları iyi olan Terim'in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır. Hastamızın durumu yakından takip edilmektedir" denildi.
ERDOĞAN'DAN GALATASARAY'A GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak ile Futbol A Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Haberin Devamı

BAŞKAN CENGİZ DE CORONA VİRÜS TESTİNE GİRDİ
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz corona virüs testine girdi. Başkan Cengiz başvurduğu hastaneyi açıklamazken bu konuyu titizlikle yürütüp test sonuçlarını beklediğini ifade etti. Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise kısa bir süre önce böbreklerinden operasyon geçirdiği için 24 saat hastanede tutulacak
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz corona virüs testine girdi. Başkan Cengiz başvurduğu hastaneyi açıklamazken bu konuyu titizlikle yürütüp test sonuçlarını beklediğini ifade etti.
Öte yandan Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ve Kaan Kançal, corona virüs testi yaptırmak üzere gün içinde hastaneye gittiler.
Sarı-kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, tedbir amaçlı corona virüs testi yaptırmak için Ulus'ta bulunan özel bir hastaneye başvururken, Günay'ın kısa bir süre önce böbreklerinden operasyon geçirdiği için 24 saat hastanede tutulacağı ve bu sürede corona virüs testi sonuçlarını da hastanede bekleyeceği öğrenildi. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcılarından Kançal ise hastane girişinde test için mi geldiniz şeklinde yöneltilen soruya, "Evet" diyerek cevap verdi.

Haberin Devamı

Fatih Terimin sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama