Gazete Vatan Logo
Futbol Fatih Terim patladı: Gitmek isteyen kim varsa...

Fatih Terim patladı: Gitmek isteyen kim varsa...

UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Terim maç sonu, "Özellikle satma konusunda becerikli olamadığımız çok açık, bunu söyleyince alınıyorlar bazıları ama bu çok açık" dedi. Oyuncu performansıyla ilgili olarak Terim, " Beklediğimiz bazı oyuncuların performansı idare eder gibi olmamalıydı" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim patladı: Gitmek isteyen kim varsa...

UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"Beklediğimiz bazı oyuncuların performansı idare eder gibi olmamalıydı"

''Özellikle ilk yarı çok iyi top oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarıda 5-10 dakika haricinde oyunu kontrol eden bir Galatasaray vardı. Daha önce de söyledim. İyi bir takımla oynuyoruz. Beklediğimiz bazı oyuncuların performansı idare eder gibi olmamalıydı. Türkiye Ligi'ni bu şekilde oynayabilirsiniz ama Avrupa maçını böyle oynayamazsınız. Bir maç daha yok çünkü. İdare edilmez böyle maçlarda.

"Maalesef hiç yapmadığımız hatayı..."

"Maalesef hiç yapmadığımız hatayı 50-60 arası yaptık. Sonra golü bulduk ama olmadı. Ardından başka bir oyuna geçtik, onu da çok iyi oynayamadık."

"Martin'in pozisyonu penaltıydı da, verseydi de falan diye üzerine konuşulabilir ama Galatasaray, kendi kuruluş gününde Avrupa'da başarılı olma amacına uygun şekilde başarılı olmalıydı."

"Yönetim yapmak için uğraştı, olmadı. Özellikle satma konusunda becerikli olamadığımız çok açık, bunu söyleyince alınıyorlar bazıları ama bu çok açık."

Haberin Devamı

"Hakikaten çok üzgünüm, buradan başka bir skorla çıkabilirdik. Teknik adına, taktik adına herkes hazırdı, herkes motiveydi ama saha içinde 'idare etmek', bazı arkadaşlarımız için olmadı."

"Gitmek isteyen kim varsa... "

"Gitmek isteyen kim varsa... Burası Galatasaray! 6. maçı, 4 de hazırlık desek 10 maç geride kaldı. 2 aydır çalışıyoruz. Kiralık ne kadar mantıklı... Satın alamayacağımıza göre, bence Ocak ayına kadar ona göre davranabiliriz."