Gazete Vatan Logo
Futbol Fatih Terim Tugay'a 'yol' verdi!

Fatih Terim Tugay'a 'yol' verdi!

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin yardımcısı olacağı söylenen Tugay Kerimoğlu'yla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı...

Fatih Terim Tugay'a 'yol' verdi!

Galatasaray forması giydiği dönemde adeta 'efsaneleşen' ve daha sonrasında Rangers formasıyla futbol hayatına devam eden Tugay Kerimoğlu yeniden Florya'ya dönüyor. 2010-2011 sezonunda Galatasaray'da yardımcı antrenör olarak görev yapan ve şu anda Fatih Terim'in Milli Takım'daki ekibinde görev yapan Kerimoğlu, Galatasaray'da Roberto Mancini'nin yardımcılığını yapacak.

Konuyla ilgili olarak Fatih Terim'le bir konuşma yapan Kerimoğlu, deneyimli çalıştırıcıdan "Bence bu müthiş fırsatı değerlendirmelisin. Kariyerin açısındna çok iyi olur." şeklinde olumlu bir yanıt aldı. Daha sonra Ünal Aysal da Tugay Kerimoğlu'na bu görevi resmen teklif etmek için bir telefon açtı ve Kerimoğlu da Aysal'dan sadece bir gün düşünmek için süre istedi.

Kerimoğlu görevi resmen kabul etse bile Juventus maçına lisansı yetişemeyeceği nedeniyle aceleci davranmayan Galatasaray yönetiminin başarılı antrenörün TFF'yle olan sözleşmesinin fesih işlemlerinin bitmesiyle birlikte yardımcı antrenörlük görevini resmen eski oyuncularına verecek.

Haberin Devamı