Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe FBTV'de olay sözler: 'Kafayı yedi'

FBTV'de olay sözler: 'Kafayı yedi'

Van der Wiel için FBTV'de şok eden ifadeler kullanıldı. Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Van der Wiel'i FBTV'de yorumlayan gazeteci Alaattin Metin, Hollandalı futbolcu hakkında çok sert ifadeler kullandı.

FBTV'de olay sözler: 'Kafayı yedi'

Fenerbahçe TV'de "Günaydın Fenerbahçe" Programında Wiel hakkında şok ifadeler kullandı.Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a olan yakınlığı ile bilinen gazeteci Alaattin Metin, Van der Wiel'i çok sert ifadeler ile eleştirdi.

Gazeteci Alaattin Metin, Şener Özbayraklı'nın performansından bahsederken Wiel'e göndermede bulundu.

Van der Wiel için "kafayı" yemiş ifadesi kullanan Metin, "Hoca haklı olaraktan yeni transfer diye sahaya sürdü. Önemli transferdi çünkü. Backgrounduna baktığın zaman çok önemli başarıları vardı futbolcu olarak müthiş kalitesi var. Ama burada kafayı yemiş diyeyim ben size. Şener ilk geldiğinde de, Wiel geldiğinde de hiç bir şey konuşmadı. Hep çalıştı, yedek kaldı yine çalıştı. İkinci adamken Milli Takım'a gitti" dedi.

VAN DER WIEL'E TEKLİF VAR

Fenerbahçe'nin transfer listesine koyduğu Gregory van der Wiel'e İngiltere Premier Lig'den sürpriz teklif! Hull City Menajeri Marco Silva, Fenerbahçe ile Gregory van der Wiel için görüştüklerini doğruladı.

Portekiz basınına konuşan Hull City'nin Portekizli yeni menajeri Marco Silva, "Gregory van der Wiel'in transferi iççin görüşmelerimiz devam ediyor." dedi.

Haberin Devamı

Haberin detayında, Sporting Lisbon'un da Joao Pereira'nın Trabzonspor'a transfer olması sonrası Gregory van der Wiel'ı transfer etmek istediği ve 28 yaşındaki oyuncuyla görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

(Sporx)