Gazete Vatan Logo
Galatasaray Feghouli: O kendini adamış durumda!

Feghouli: O kendini adamış durumda!

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, Fransız basınına özel bir röportaj verdi!

Feghouli: O kendini adamış durumda!

İŞTE AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR:

Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu biliyordum. Türkiye Süper Ligi gelişmekte olan ve birçok oyuncunun ilgisini çeken bir lig. 30 yaşın üstünde çok isim var fakat dikkat çeken isimler de var Samir Nasri ve Belhanda gibi.

Fransa'da tanınan birçok isim var burada. Galatasaraylı yetkililerle görüşünce beni gerçekten istediklerini ve uzun zamandır takip ettiklerini anladım ve onlara söz verdim. Daha sonra görüştük ve anlaşmaya vardık. Galatasaray'a gelerek doğru seçimi yaptım.

Galatasaray'da çok mutluyum ve iz bırakmak istiyorum burada. Büyük hedeflerimiz var kupalar kazanmak istiyoruz. Ben de kariyerimde başarılara ulaşmak istediğim bir dönemde hissediyorum kendimi. Bu zevki tatmak istiyorum artık açıkcası.

Transfer zamanı benimle görüşen kişiler dürüst ve istekliydiler. İstanbul hakkında korkularım vardı biraz fakat buraya gelince Fransız televizyonlarının bize gösterdiği Türkiye'den farklı bir Türkiye ile karşılaştım. İnsanlar çok sıcakkanlı ve biz mutluyuz ailemle.

Haberin Devamı

Ateşli tribünlerin önünde oynamak istiyorum ve taraftarlar burada inanılmazlar. Galatasaray oyuncusuysanız eğer size hem saygı duyuyorlar hem de destek oluyorlar. Bizimde onlar için sonuna kadar saha içinde savaşmamız gerekiyor.

Bafetimbi Gomis kendisini adamış durumda, çok mutlu. İstatistiksel olarak sezona çok sıcak bir giriş yapmasının dışında, insan olarak da çok mutlu. Burada çok değer veriliyor, ona güveniyoruz. Kupa kazanmak için çok aç, kupalar kazanmak istiyor. Hepimize de pozitif enerji veriyor. Onun takım arkadaşı olduğum için mutluyum

Uçaktan iner inmez Galatasaray taraftarları karşıladı beni. Çok sıcak ve hoş bir karşılamaydı, tam sevdiğim gibi. Yaşamak lazım bunu, fakat sahada da bunun karşılığını vermek lazım. Siz daima elinizden geleni yaparsanız eğer onlar hep sizin arkanızda olur.

Galatasaray büyük bir takım. Çok güzel bir atmosfer var hem bizim statta hem diğer statlarda. Her yerde oynadım Almanya. İngiltere, İspanya ama Türkiye'de ki ambiyans hiçbirinde yok. Ayriyeten statların çoğu yeni.

Haberin Devamı

Slaven Bilic, beni West Ham'da çok istedi. Fakat işler istediğimiz gibi gitmedi, onunla gerçek bir oyun anlayışımız yoktu. Antrenmanlarda iyi hazırlanmıyorduk. Kendisinin bana kendimi bulmam için gereken yeterli forma şansını da vermediğini düşünüyorum.

Takım arkadaşlarım bana güveniyor. Bu mutlu ediyor beni. Birçok soyunma odasında bulundum fakat bu sezon çok huzurlu bir ortamımız var. Uysal kişilikler var, hocamızla beraber antrenmanlarda çok çalışıyorlar. Başarılı olmak isteyen birçok kaliteli oyuncu var.

Kaynak: Ligue 1 Türkçe‏ (Twitter)