Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fejsa transferi henüz bitmedi!

Fejsa transferi henüz bitmedi!

Fenerbahçe’nin transferdeki hedeflerinden Ljubomir Fejsa konusunda ilginç gelişmeler oluyor. Benfica ile sözlü olarak anlaşan sarı-lacivertliler, Sırp yıldızın tüm fiziksel testlerini, sakatlıklarını ve son sağlık durumunu detaylıca inceledikten sonra karar verecek.

Fejsa transferi henüz bitmedi!

Yeni sezonda transferde hareketli saatler geçirecek olan Fenerbahçe’de listede bulunan isimlerden Ljubomir Fejsa konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Portekiz’de yayın yapan Record Gazetesi, özel bir haberle Fejsa-Fenerbahçe transfer durumunu masaya yatırdı.

Yayılan haberlerin aksine henüz Fejsa transferinin bitmediği bildirildi. Record’un özel haberinde, başkan Ali Koç ile Benfica Başkanı Luís Filipe Vieira’nın Sırp oyuncu için görüştükleri aktarıldı.

35 milyon euroluk serbest kalma maddesinden vazgeçen Benfica, Fenerbahçe’ye kolaylık sağladı. Oyuncunun 30’lu yaşlarına gelmesinden dolayı daha düşük bir bedelle Fenerbahçe’ye transferine onay çıktı.

Başkan Ali Koç ve ekibi de Fejsa’nın sakatlık geçmişini ve fiziksel durumunu araştırdı. Bu konuda bazı çekinceleri olan sarı-lacivertliler, daha temkinli hareket ediyor. Acele etmeden oyuncunun fiziksel durumunu ve son dönemde yaşadığı tüm sakatlıkları inceleyecek olan Fenerbahçe, buna göre bir adım atacak. Henüz transferde resmi bir boyuta ulaşılmadığı anımsatıldı.

Haberin Devamı

(Skorer)