Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Liderlik direkten döndü

Liderlik direkten döndü

Kanarya 2 kez skoru dengelese de hasan ali ve fernandao direkleri dövdü

Liderlik direkten döndü

6’da Camara’nın golüyle geri düşen F.Bahçe, 30’da Hasan Ali kızarsa da 49’da Gökhan’la skoru eşitledi. 54’te Diego topa eliyle müdahale edince penaltıyı Muhammet ağlara yollarken Alper 65’te bir kez daha eşitliği sağladı. Zirve Kartal’da kaldı

LİDERLİĞİ Beşiktaş’tan alalı 1 hafta bile olmadan G.Antep deplasmanında puan kaybetti F.Bahçe. 60 dakika 10 kişiyle mücadele etmesine rağmen, 2 kere yenik duruma düştüğü maçı 2-2’ye taşıyan sarı-lacivertliler için kaybedilen değil kazanılan 1 puan vardır. Çünkü maçta pes etmeyen görüntüsüyle galibiyeti hep kovaladı. 2 topu direkten döndü, ancak 10 kişi kalmak ve gereksiz penaltı, kolunu kanadını kırdı F.Bahçe’nin.
GOLÜ erken yemenin dezavantajını hep yaşadılar. Dün özelinde taktiksel hamleler yerindeydi eksik olan oyun konsantrasyonuydu. G.Antep kontra ataklarda dikkatli olsa F.Bahçe’nin risk aldığı dakikaları golle geçebilirdi. 1 puan her iki takım için de kazançtır. 2’de Muhammet’in topuk pasında Marcal ceza sahası içinden vurdu, Volkan iyi pozisyon almıştı. 6’da G.Antep golle tanıştı. Bir önceki kornerde topu iyi yumruklayan Volkan bu sefer kalabalığın içinde kaldı yükseldi ama ondan önce Arokoyo kafayla dokundu, boşa düşen topu Camara tamamladı.
DIEGO’DAN GEREKSİZ EL!
11’DE Hasan Ali soluyla sert vurdu önce kaleci sonra direk, korner. 30’da hızlı atağa çıkan G.Antep’de Larsson orta sahada Hasan Ali’yi geçemedi, hakem kararını hızlı verdi, kırmızı. 38’de Camara çıkardı, Chibuike vurdu Volkan kurtardı.
49’DA F.Bahçe beraberliği yakaladı. Aslında pozisyonda geçmişti ama Gökhan uzak mesafeden çok sert vurdu: 1-1.
52’de Diego gereksiz pozisyonda hava mücadelesinde eliyle müdahelede bulundu hakem Serkan Tokat ‘penaltı’ dedi. 54’te Muhammet atışı gole çevirdi: 2-1.
65’te Gökhan, Diego’ya verdi o da Alper’e. Alper önce şaşırır gibi oldu döndü vurdu: 2-2.
90’da Fernandao’nun şutu da direkten dönünce maç beraberlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı