Gazete Vatan Logo
Futbol Fener’e döner mi?

Fener’e döner mi?

Tuncay-F.Bahçe flörtü İngiliz medyasının manşetlerinde

F.Bahçe'de yeniden yükselen Tuncay Şanlı sesleri, camiada heyecanı giderek arttırıyor...

F.BAHÇE’DE yeniden yükselen Tuncay Şanlı sesleri, camiada heyecanı giderek arttırıyor.. Middlesbrough’nun küme düşmesiyle kendisine takım arayan fakat Avrupa’dan eli boş dönen Tuncay’ın F.Bahçe ile flörtü, M’Boro’ya yakınlığıyla bilinen İngiliz yazar Scott Wilson’un yazısına bile konu oldu. The Northern Echo Gazetesi’nde yazarlık yapan Wilson, Tuncay’la ilgili inanılmaz detaylar verdi.. İşte o yazı:

ADA’DAN TEKLİF YOK

“ŞANLI’NIN geleceği Nilmar’ın Villarreal’le anlaşmasının ardından tehlikeye girdi. Son 1 haftadır adı, Nihat’ın boşluğunu doldurabileceği için Villarreal’le anılıyordu. Fakat teknik direktör Velverde’nin, Nilmar’ın ardından aynı tip bir oyuncu olan Tuncay’a ihtiyacı da kalmadı. Villarreal uğuruna İngiltere’den gelen teklifleri ağırdan alan Tuncay, İngiliz ekiplerinin kadrolarını oluşturmuş olduğunu da gördü. Şu an kendisine Premier Lig’den resmi teklif yok.

ASTON Villa’nın teknik direktörü Martin O’Neill Türk lokumunu kuşkusuz kadrosunda görmek istiyor. Fakat yönetim ise aranan yıldızın Tuncay olmadığı görüşünde.

DİĞER olasılık ise Tuncay’ın yuvası olan F.Bahçe’ye dönmesi. Zaten F.Bahçe’de alacağı haftada 40 bin poundluk teklifi Ada’da şu anda ona verecek takım yok. Hocası Gareth Southgate, Middlesbrough’nun sezon öncesi kampında oynayacağı maç için oluşturduğu 22 kişilik kadroya Tuncay’ı dahil etmedi. Bu da bu hafta Tuncay’ın İngiliz ekibindeki durumunun netleşeceğinin göstergesi.”

PLAN KİRALAMAK

PEKİ yönetim bedavaya verdiği Tuncay Şanlı’nın 8 milyon poundluk bonservisini öder mi? Kesinlikle hayır.. Sarı-lacivertlilerin bu konudaki planı ise Tuncay’ın, Premier Lig’de hiçbir takımın vermeyi kabul etmediği 3.5 milyon Euro’luk yıllık ücretini karşılayıp Middlesbrough’dan oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak.. İngilizler’in bu teklife sıcak bakmasındaki sebep ise büyük bir olasılıkla seneye tekrar Premier Lig’e çıkacak ve bu anlaşmayla da Tuncay Şanlı’yı tamamen kaybetmeyecek olmaları..

F.Bahçe kendini AŞTI!

BAŞKA gazetelerde yer alan Güiza’nin Lyon’a gideceği, Fatih Tekke’nin ise F.Bahçe’ye geleceği yolundaki haberleri yalanlayan F.Bahçe yönetimi, araya VATAN’ı da sıkıştırdı.. Bursaspor kaynaklı “Bursaspor, Sercan’ın satışı için İspanya’daki bir menajerlik şirketine yetki belgesi verdi” haberimizi yalanlayan sarı-lacivertliler, haberin içindeki “F.Bahçe, Sercan için daha önce 5 milyon Euro önermiş, Bursa ise 8 milyon Euro artı 3 futbolcu talep etmişti” ifadesinin gerçekdışı olduğunu vurguladı.. Oysa ’sağır sultanın bile duyduğu’ bu ifadeler de Bursaspor yönetimi kaynaklıydı ve medyada defalarca yayınlanmıştı.. F.Bahçe’nin Sercan’la ilgili bu hassasiyeti ilgi uyandırdı..

Haberin Devamı