Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fener'e iki genç yıldız adayı!

Fener'e iki genç yıldız adayı!

Sarı-Lacivertliler’in rotasını Sırbistan’a çevirdiği, hatta 2 isim için anlaştığı öğrenildi.

Fener'e iki genç yıldız adayı!

Sırp basını, “Fenerbahçe, Partizan'ın 2 genç yıldızını şimdiden bitirdi” haberleriyle çalkalanıyor... 18 yaşındaki Saponjic tam bir pivot santrfor. 19 yaşındaki Zivkovic ise stiliyle Robben'e benzetiliyor.

Transferin en flaş ekibi Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Bitmedi, yeni yıldızlar yolda” sözlerinin arkasında yatan projeler yavaş yavaş ortaya çıkıyor... Dünya starlarının yanı sıra genç ve gelecek vaat eden oyuncuları gündemine alan Sarı-Lacivertliler’in rotasını Sırbistan’a çevirdiği, hatta 2 isim için anlaştığı öğrenildi. O futbolcular, Partizan’ın formasını giyen Andrija Zivkovic ve Ivan Saponjic...

ARANAN OYUNCULAR

18 yaşındaki Saponjic, forvet pozisyonunda oynuyor. 1.89 boyundaki futbolcu özellikle hava hakimiyeti ve attığı kafa golleriyle dikkat çekiyor. Zivkovic ise 19 yaşında ve sağ kanat ile orta alanda forma giyiyor. Sol ayağını müthiş kullanan Sırp oyuncu, stiliyle Robben’i anımsatıyor.

10 MİLYON EURO’YU BULABİLİR

Her 2 oyuncu da alt yaşlardaki bütün milli takımlarda forma giydi ve vitrine çıktı. Avrupalı birçok kulübün Saponjic ve Zivkovic’i izlediği, ancak somut adımı Fenerbahçe’nin atıp gelecek sezon için el sıkıştığı öğrenildi. Sırp basınına göre, anlaşmada rakamlar 10 milyon Euro’yu (33 milyon TL) bulabileceği gibi, Partizan yıldızınların bir sonraki satışından da pay talep etmeyi düşünüyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)