Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fener kılı 40 yardı ve 3 puanı aldı

Fener kılı 40 yardı ve 3 puanı aldı

Medicana Sivas karşısında büyük baskı kuran F.Bahçe, hırsla aradığı galibiyer golünü buldu ve sezonun ilk yarısını 40 puanla tamamladı.

Fener kılı 40 yardı ve 3 puanı aldı

Nani ve Fernandao’dan yoksun olan Kanarya, 24’te Van Persie ile öne geçti. 29’da Diego

sakatlanırken 43’te Beykan skoru eşitledi. 2. yarıda var gücüyle saldıran sarı-lacivertlileri 77’de Kjaer galibiyete taşıdı. Kanarya sezonun ilk yarısını evinde hiç yenilmeden kapattı.

ALEX Ferguson ne demişti futbolcularına; “Eğer şampiyon olmak istiyorsak topları Van Persie’ye atın.” Dün akşam bol pozisyonlu ama yine 1 farkla maçı tamamlayan bir F.Bahçe izledik. Persie golünü de attı ama daha çok pozisyona girmeliydi. Peki ya kaçanlar; o kadar çok müsait pozisyon kaçtı ki. Fark olacak maç 2-1 bitti. Oyuna göre skor bu olmamalı. Baskı, pozisyon, istek ne ararsan var, ama oyunu bir türlü rahatlatamıyor sarı-lacivertliler. 2. golü bulsa rakip cesaretlenmemiş, sen de oyunu domine etmiştin.
KANARYA DİREĞE
24’TE ilk tehlikeli atakta F.Bahçe golü buldu. Diego ceza sahası çizgisi önünden sert vurdu, kaleci Setkus çıkardı top Persie’nin önüne düştü, Hollandalı zıplayarak bir vuruş tekniğiyle takımını öne geçirdi. 30’da Markoviç kafayla kestiği topa Van Persie de kafayla vurdu, kaleci ve korner. 33’te Alves frikiği kullandı bir kez daha Setkus, korner. 35’te Hasan güzel ortaladı, Persie kafayla indirdi, De Souza müsait pozisyonda kötü vurdu.
43’TE Sivas ilk geldiği pozisyonda golü buldu. Burhan ortayayı yaptı, Beykan yere çarptırıp vurdu, Volkan çaresiz kaldı. 62’de Volkan Şen topu karambolden çıkardı. De Souza sırtı dönük aldı vurdu, direk gole izin vermedi. 72’de Chahechouhe yerden sert vurdu, Volkan uzandı. 73’te Persie vurdu kaleciden döndü, Ozan boş kaleye gol yapamadı. 77’de Caner’in ortasına Persie ve Kjaer beraber yükseldi, Danimarkalı golü attı: 2-1. 90’da Persie aşırttı, Markoviç önüne gelen en müsait pozisyonu gol yapamadı. Sonuç olarak F.Bahçe’nin 3 puan isteği zorla galibiyeti getirdi.

Haberin Devamı