Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Nani varsa panik yok

Nani varsa panik yok

Fenerbahçe, Kadıköy'de ağırladığı Antalyaspor'u uzatma dakikasında bulduğu gol ile 2-1 mağlup etti.

Nani varsa panik yok

AVRUPA’DAN lige dönüşler sıkıntılıdır; bu 1-1’in bahanesiydi. Gerçek olansa herkes ‘maç böyle bitti’ derken sahneye Nani’nin çıkmasıydı. Öyle ki 90+7’de frikiği attı tabela 2-1 oldu. F.Bahçe ilk yarı zorlandığı anlarda golü buldu, bu gole umut bağladı. Nani’nin düşürülmesine hakem penaltı verseydi, işte o zaman oyunu rölantiye alırsın.

DIEGO’NUN sözleşmesinde ‘oynayacak’ diye özel maddesi varsa bunu bilemeyiz! Fernandao’yu alıyorsun, Volkan’ı oyuna sokuyorsun. Kanat oynuyorsun Persie defansın arasında eziliyor. Pereira bu ligde nasıl futbol oynandığını dün acı tecrübeyle anlamıştır. Nani sahneye çıkmasa giden 2 puanı nasıl izah edecekti! İşte dünya yıldızının farkı işte gerçek Nani.

İLK tehlikeli atak için 29 dakika bekledik. Onda da Nani’nin hızlı çıkışında ortasına Fernandao vuramadı.

40’TA ilk kez az adamla yakalandı Antalya. Hasan ortaladı, De Souza kafayı vurdu, kaleci Fornezzi kurtardı, Fernandao tamamlayamadı ancak Diego çok müsaitti, vuruşu auta çıktı. 42’de bu sefer Persie, Nani’ye güzel ortayla kafa golünü attırdı: 1-0.

Haberin Devamı

MAÇ BÖYLE BİTMEZ!

2. yarı Antalya’nın atak oynaması beklenen Antalya aslında çok da kıpırdamamıştı ki ani atakla beraberliği buldu. 70’te Eto’nun pasında Kadlec topa müdahale etti ancak Guilherme hatayı affetmeden uzaktan vurdu: 1-1. 86’da Alper ortaladı, Persie kafayı vurdu, kaleci ve korner. 5 dakikalık uzatmada Nani frikikle ‘maç böyle bitmez’ dedi, vurdu gol oldu: 2-1.