Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe birinci sınıf golcü peşinde!

Fenerbahçe birinci sınıf golcü peşinde!

Kadroya 1. sınıf bir santrfor almak isteyen yönetimin Köln’e 10 milyon Euro ve bir sonraki satıştan %20 pay teklif ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe birinci sınıf golcü peşinde!

Çok büyük bir kadro yapılanması için düğmeye basan Fenerbahçe'de gündem çok hareketli... Van Persie ve Fernandao'nun kötü performansı nedeniyle birinci sınıf bir forvet takviyesi yapmak isteyen yönetim, flaş bir isme kanca attı.

SEZONUN YILDIZI

Sarı-Lacivertliler, Köln formasıyla harikalar yaratan Anthony Modeste için düğmeye bastı. Asbaşkan Ali Yıldırım'ın gizlice gittiği Almanya'da önce Köln kulübünün ile, ardından da Fransız forvet ve temsilcisi Hayko Ertür bir araya geldiği öğrenildi.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Fenerbahçe'nin Köln'e Modeste'nin bonservisi için 10 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif ettiği belirlendi. Sarı-Lacivertliler, 29 yaşındaki forvete de 3 yıllık sözleşme ve yıllık net 2.9 milyon Euro önerdi.

15 MİLYON EURO

Köln'ün 2015 yılında Hoffenheim'dan 4.5 milyon Euro'ya aldığı Modeste'nin fiyatını 15 milyon Euro olarak belirlediği öğrenildi. Fenerbahçe bu sezon Bundesliga'da 25 gol atan Fransız yıldızla ilgili pazarlıklara önümüzdeki günlerde devam edecek..

(Takvim)

Haberin Devamı