Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de büyük revizyon!

Fenerbahçe'de büyük revizyon!

Advocaat, Krasnodar maçından sonra yaptığı açıklamada, “Pazar günü kadroda büyük değişiklikler göreceksiniz” demişti. Hollandalı çalıştırıcı, Lens, Alper ve Van Persie’nin cezası nedeniyle zaten zorunlu olarak değişim yapacaktı. Ancak tecrübeli teknik adamın revizyonu bununla sınırlı kalmayacak.

Fenerbahçe'de büyük revizyon!

Advocaat, Krasnodar maçından sonra yaptığı açıklamada, “Pazar günü kadroda büyük değişiklikler göreceksiniz” demişti.

Hollandalı çalıştırıcı, Lens, Alper ve Van Persie’nin cezası nedeniyle zaten zorunlu olarak değişim yapacaktı. Ancak tecrübeli teknik adamın revizyonu bununla sınırlı kalmayacak.

Son dönemde performansı düşen Şener, Hasan Ali, Josef gibi isimler de kesik yiyebilir. Ayrıca Krasnodar karşısında görev yapan Emenike’nin de bir daha 11 yüzü görmesi çok zor.

Advocaat, Kasımpaşa maçı öncesi Van der Wiel, İsmail, Ozan Tufan, Salih Uçan, Fernandao, Volkan Şen, Stoch, Karavaev gibi isimlere, “Hazır olun” talimatı verdi. Ayrıca Krasnodar’da cezası nedeniyle görev yapamayan Skrtel de pazar günü 11’e geri dönecek.

‘Ligde telafi şansımız yok’

Dick Advocaat, dünkü antrenmandan önce takıma kısa bir konuşma yaptı. Tecrübeli teknik adam, Krasnodar yenilgisi nedeniyle yüzleri asık olan öğrencilerini motive etmek için, “Bu mağlubiyeti telafi etme şansımız var. Haftaya evimizde güzel bir skorla kazanarak turu geçebiliriz. Ancak ligde artık yaşayacağımız bir kaybı telafi edecek kadar kredimiz yok. Zirvenin uzağında kalmış olabiliriz ancak bu, pes edeceğimiz anlamına gelmez. Kasımpaşa karşısında güzel bir futbol sergileyerek kazanıp kendimizi affettirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

(Fanatik)