Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de Comolli devri sona eriyor!

Fenerbahçe'de Comolli devri sona eriyor!

Fenerbahçe’de yeni yılla birlikte Fransız sportif direktör Comolli'nin, Samandıra’da uyguladığı kurallar sona erecek. Artık takım olgusunu güçlendirecek, oyuncuların tesislerde kendilerini daha rahat hissetmesini sağlayacak unsurlar devreye girecek

Fenerbahçe'de Comolli devri sona eriyor!

Fenerbahçe’de yeni yılla birlikte Sportif Direktör Damien Comolli’nin kanunları değişiyor.

Sezon başı göreve gelen Fransız futbol adamı, Samandıra’da köklü değişikliklere gitmişti. Yıllardır devam eden işleyişin aksine yapılan bu değişiklikler futbolcular başta olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekmişti. Tesislerdeki bu değişiklikler takımın dengesini bozmuş ve sonuçlara da yansımıştı. Ligin son iki haftasında yapılan görev değişikliği sonrası yeni yapılanmaya gidilse de gerçek değişiklik yeni yılla birlikte yaşanacak.

2019 ile birlikte geride kalan kalan altı ayda Samandıra’daki kuralların tamamına yakını değişecek. Fransız direktörün katı kurallarının yerine artık takım olgusunu güçlendirecek unsurlar hayata geçecek. Futbolcuların kendilerini evinde ve daha rahat hissetmesi sağlanacak.

Ağırlığı azaldı

Teknik Direktör Ersun Yanal ve İdari Menajer Volkan Ballı’nın göreve başlamasıyla Samandıra’daki ağırlığını kaybeden Comolli artık daha çok transferler ve oyuncu takibi ile ilgileniyor. (Skorer)

Haberin Devamı