Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de defans darmadağın

Fenerbahçe'de defans darmadağın

Fenerbahçe’de savunma hattı tam anlamıyla darmadağın oldu. Takımın en tecrübeli isimlerinden Martin Skrtel, dün akşam gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de defans darmadağın

Skrtel’in ardından kırmızı kart gören Sadık Çiftpınar da hem takımını 10 kişi bıraktı hem de haftaya kadroda olmayacak. Üstelik Serdar Aziz’in sakatlığı da devam ediyor ve 2 hafta içerisinde kadroya dönmesi beklenmiyor. Elinde tek sağlam stoper Neustadter kalan teknik patron Ersun Yanal şimdiden kara kara düşünmeye başladı.

Topal ya da Isla

Tecrübeli teknik adam, Kasımpaşa karşısında Neustadter’in yanına büyük ihtimalle Mehmet Topal’ı çekecek. Yine bu bölgede daha önce forma giyen Isla da, adaylar arasında. Yanal, hafta boyunca yeni savunma kurgusu üzerinde denemeler yapmayı planlıyor.

En hırçını Kanarya

Süper Lig’in en hırçın takımı Fenerbahçe... Sarı-Lacivertliler, dün akşamki Trabzonspor karşılaşmasıyla birlikte geride kalan 30 haftada 9 kırmızı kart, 75 de sarı kart görerek, bu alanda haftalardır süren liderliğini kimselere bırakmadı.