Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Erwin Koeman: Çok şey gördüm ama basınla paylaşamam

Erwin Koeman: Çok şey gördüm ama basınla paylaşamam

Fenerbahçe'de teknik sorumlu Erwin Koeman ve futbolculardan Roman Neustadter Dinamo Zagreb maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Erwin Koeman: Çok şey gördüm ama basınla paylaşamam

Sarı-Lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi 5.hafta maçında yarın akşam evinde Dinamo Zagreb ile karşılaşacak. Bu maç öncesi Erwin Koeman ve Roman Neustadter, açıklamalarda bulundu.

Erwin Koeman'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Gruptan çıkmak istiyoruz. Eğer mümkünse, bu yarın olsun istiyoruz. Oynayacak oyunculara güveniyorum. Ayew sakatsa, başka oyuncuya şans gelecek ve onun da bu şansı kullanması gerekir. Güçlü bir takımla oynayacağız. Kazanmamız gereken bir karşılaşma. Bir hedefimiz var ve buna yönelik oynayacağız.

Grupta hangi durumda olduğumuzu biliyoruz. Biz ikinci sıradayız, Dinamo Zagreb birinci sırada. Yarın kazanıp bir üst tura yükselmek istiyoruz. Hedefimiz bu.

"ÇOK ŞEY GÖRDÜM AMA..."

3 Ağustos'ta göreve başladım. Sezonun başındaki 6-7 haftayı kaçırdım. Sezonun en önemli kısmı o ilk haftalardır. Çok şey gördüm ama basına konuşmak istemiyorum. Ama neler gördüğümü biliyorum.

Herkes neler olacağını bilmek ister. Geleceğimi üstlerime sormanız gerekiyor. Neler olacağını göreceğiz ama şu anda buradayız. Bu takımı bir şekle sokabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Takımdaki gördüklerimle ilgili bir şey söylemeyeceğim, bu özel bir konu. Trabzonspor'a kaybettik, çözmek gereken durumlar var. Şimdi Avrupa'da bir maç oynayacağız, burada olmaya da ihtiyacımız var. Kazanmak için sahada olacağız.

Haberin Devamı

Neustadter'in sözleri:

UEFA Avrupa Ligi farklı bir kulvar. Kazanırsak gruptan çıkacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve özgüven kazanmak istiyoruz. Dinamo Zagreb'e karşı ilk maçta kolay goller yedik. İçinde bulunduğumuz duruma rağmen iyi şeyler yapabiliriz. Güvene ve galibiyete ihtiyacımız var. Takımı zor duruma düşürdük ve bu durumdan çıkartacak da biziz...

Trabzonspor maçından önceki maçlarda iyi durumdaydık. Ancak Trabzonspor maçında düşüş yaşadık. Şansın da yanımızda olmadığını düşünüyorum. Bazı maçlarda 1-0 yapsaydık, kazanırdık ama olmadı. Umarım yarın başarırız.