Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de Feghouli bitiyor!

Fenerbahçe'de Feghouli bitiyor!

Sarı-Lacivertliler’de bir sürpriz gelişme daha yaşandı. İspanya basınının, “Fenerbahçe ile anlaştı” dediği Sofiane Feghouli’nin menaceri Habib Antar dün İstanbul’a geldi. Tarafların resmi anlaşmayı yapması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Feghouli bitiyor!

Ligin bitimine 4 hafta kala yönetim yeni sezon çalışmalarına da resmen başladı. Beklendiği gibi Fenerbahçe’nin ilk transferi Sofiane Feghouli olacak.

İspanyol basını, Cezayirli yıldızın Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardığını, bu anlaşmanın ardından formu düştüğü gerekçesiyle Valencia tarafından kadro dışı bırakıldığını yazmıştı.

Dün bu konuda flaş bir gelişme yaşandı. Feghouli’nin manaceri Habib Antar, Fenerbahçe Yönetimi ile görüşmek için akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

Maçı izleyebilir

Antar ile görüşmeler dün başladı ve bugün de devam edecek. Bu görüşmelerin ardından tarafların daha önce varılan prensip anlaşmasını resmiyete dökmeleri bekleniyor. Cezayirli menacerin, yarın akşamki Fenerbahçe-Gaziantepspor mücadelesini de statta izleyebileceği belirtildi.

ManU geç kaldı

İngiliz basınında önceki gün çıkan haberlerde Manchester United’ın da Habib Antar ile Feghouli transferini görüşmek istediği yazılmıştı. Ancak Fenerbahçe elini çabuk tutarak, 26 yaşındaki oyuncunun talipleri devreye girmeden işi bitirme konusunda büyük bir adım attı.

Haberin Devamı

Transfer biterse, hem kanatlarda hem de forvet arkasında görev yapabilen Sofiane Feghouli, Fenerbahçe’nin yeni jokeri olacak.