Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de flaş karar! Hepsi gidebilir...

Fenerbahçe'de flaş karar! Hepsi gidebilir...

Fenerbahçe'de bu sezon tutunulan son kulvar Ziraat Türkiye Kupası'na da veda etmenin hayal kırıklığı yaşanıyor.

Fenerbahçe'de flaş karar! Hepsi gidebilir...

Teknik Direktör Dick Advocaat'ın açıklamasının aksine camia için bu sezon çok önemli konuma gelen kupa için sergilenen performansdan Fenerbahçe Yönetimi memnun değil.

Sarı Lacivertli yönetim, oyuncularla yapılacak görüşmelerde kendi belirleyecekleri ücretleri kabul etmeyen kim olursa olsun, yolları ayırma kararı aldı.

Bu sezonki başarısızlığın en büyük sorumlusunun futbolcu grubu olduğu kanaatinde olan yöneticilerin, ekonomik şartları zorlayarak baştan aşağı yeni bir takım kurma kararını uygulamaya koydukları öğrenildi.

Yönetimin ilk olarak, yaratıcı orta saha ile forvet bölgesinin, bu sezonki en büyük eksiklik olduğu saptamasını yaptığı ve girişimlerini hızlandırdıkları belirlendi.

Fenerbahçeli Yöneticilerin öncelikli hedefindeki isimlerin Fransız orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena ve Fransız forvet Bafetimbi Gomis olduğu gelen iddialar arasında.

Sarı lacivertli yönetimin, önümüzdeki sezona güçlü bir kadro ile girebilmek ve transferleri Başkan Aziz Yıldırım'ın divan kurulunda söz verdiği gibi mayıs ayı sonuna kadar bitirebilmek için yoğun çaba sarf ettiği gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Öte yandan sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak Hollanda Milli takımının başına geçecek Teknik Direktör Dick Advocaat, Hollanda Futbol Federasyonu ile gelecek planlaması yapmak için ülkesine gitti. Hollandalı Teknik Adamın cuma günü İstanbul'a döneceği açıklandı.

(beINsports)