Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de her şey değişiyor

Fenerbahçe'de her şey değişiyor

Fenerbahçe'de takımın çalışma şekli ve saatlerinde değişikliğe gidilme kararı alındı.

Fenerbahçe'de her şey değişiyor

Geçmiş dönemde de başvurulan tam gün mesai yeniden uygulamaya geçiyor. Sabah ve akşam çalışması boyunca tesislerde kalacak futbolcular birlikte daha fazla zaman harcayacak, bu sayede takım birliği yeniden güçlendirilecek.

Fenerbahçe’de milli takım arasının ardından yeni bir dönem başlıyor. Sarı-lacivertliler bir an önce toparlanmak ve şampiyonluk yarışına ortak olmak için kolları sıvadı. İlk olarak takımın çalışma şekli ve saatlerinde değişikliğe gidilme kararı alındı.

Geçmiş dönemde de başvurulan tam gün mesai yeniden uygulamaya geçiyor. Milli maçların ardından takım halinde çalışmalara başlayacak olan sarı-lacivertliler bu sayede sorunları daha kolay çözmeyi planlıyor. Sabah ve akşam çalışması boyunca tesislerde kalan futbolcular yine benzer yönteme başvuracak.

Tek antrenman olduğu günler de tesislerde daha fazla mesai yapılacak.

Sarı-lacivertliler özellikle kritik süreci bu şekilde aşmayı hedefliyor. Gerek futbolcuların teknik heyet ile yapacağı toplantılar gerekse antrenman sonrası sorunların yüz yüze konuşulması ile takım kimliğinin güçlendirilmesi amaçlanıyor. Futbolcular artık yeni dönemle birlikte tesislerde daha çok zaman geçirecek.

Haberin Devamı

İdman temposu

Bu arada takımın istenen sonuçları alamamasında birçok etken önemli rol oynadı. Kadronun geç kurulması, bireysel hatalar, taktik anlayış gibi konuların yanısıra, hafta içinde yapılan yoğun çalışmaların da takımı fazlasıyla yorduğu belirtildi.

Özellikle bazı oyuncuların yoğun antrenman programından etkilendiği ifade edildi. Futbolcuların maç içinde özellikle son bölümlerde oyundan düşmesinde bu temponun da etkileyici faktörlerden biri olduğunun altı çizildi.

(Fanatik)