Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de kombine krizi

Fenerbahçe'de kombine krizi

Fenerbahçe’de yeni sezon kombine yenileme işlemleri başladı. Geçen sezon rekora koşan sarı-lacivertlilerde bu sezon ilgi beklenenin çok altında kaldı. Kombine yenileme merkezi boş kaldı.

Fenerbahçe'de kombine krizi

Fenerbahçe’ye kombine şoku. Geçen sezon 37 bin kombine satan sarı-lacivertli takımın 4 gün önce başlayan kombine yenileme ve satış sürecine ilgi beklenenin çok altında kaldı. Kombine satış merkezi deyim yerindeyse sinek avlıyor.

Geçen sezon yapılan şaşalı transferlerin ardından Fenerbahçe kombine satışında rekora koşmuştu. Sarı-lacivertli takım tarihinin en iyi kadrolarından birini kurduğu yılda 37 binin üzerinde kombine satarak büyük bir geliri kulübün kasasına koymuştu.

KOMBİNE SATIŞ MERKEZİ BOŞ KALDI

Fenerbahçe’de 2016-2017 sezonu kombine yenileme süreci 6 Haziran’da başladı. Geçen sezon kombine alan taraftarlar için öncelik verildi. Genel satış ise 29 Haziran’da başlayacak. Ancak yenileme sürecine sarı-lacivertli taraftarlar ilgi göstermedi. Kombine satış merkezi bom boş kaldı.

Bu arada Genç Fenerbahçeliler ve bazı muhalif taraftar gruplarının yer aldığı Okul Açık Tribünü ile Maraton üst H-I bloklarının kombine yenileme süreci ise Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla başlatılmadı. Yıldırım’ın bu gruplara ait kombineleri yeniletmeyek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin 2016-2017 sezonu kobine bilet yenileme fiyatları Bin TL ile 9 bin TL arasında değişiyor.

(Sporcope)