Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de neler oluyor?

Fenerbahçe'de neler oluyor?

Sarı-Lacivertliler’in sabahki antrenmanını Aziz Yıldırım ve kurmayları da izledi. Teknik heyet konusundaki belirsizlik nedeniyle kafaları karışık olan futbolcular, yöneticilerin gelmesiyle coştu. Son dönemdeki en neşeli idman gerçekleştirildi.

Fenerbahçe'de neler oluyor?

Vitor Pereira’nın yönetim tarafından bileti kesildi ancak bu henüz resmiyete dökülmedi. Yaşanan bu gelişmeler, özellikle futbolcularda şaşkınlık yarattı. Olanlar karşısında kafası karışan yabancı yıldızların bu hali idmanlara da yansıyordu. Dün sabahki antrenmanın sürpriz ziyaretçileri vardı. Aziz Yıldırım, kurmaylarıyla birlikte Samandıra’ya gitti, idmanı takip etti. Başkan ve yöneticilerin gelişi, takımdaki havayı bir anda değiştirdi. Yönetimin desteğini arkasında hisseden futbolcular, Monaco yenilgisinden sonra en neşeli çalışmayı dün sabah yaptı. Oyuncular sürekli birbirleriyle şakalaştı, çift kale maçta kaybeden takımın oyuncuları buzlu sularla yıkandı! Kahkaha sesleri eksik olmadı.

Pereira müdahale etmedi

Yöneticilerin gelişi sadece moralleri etkilemedi. Oyuncular hiç olmadığı kadar hırslı ve istekliydi. Antrenman sırasında dikkat çeken bir detay ise Pereira’nın geri planda kalıp, oyunculara fazla müdahale etmemesiydi. Fatih Yıldız ve yerli antrenörler çalışmayı yönetti. Yöneticilerin, Pereira gidene kadar bundan sonraki tüm idmanlara gelecekleri öğrenildi. Bu arada Sarı-Lacivertliler, akşam da basına kapalı bir idman yaptı. Antrenmanın ilk bölümünde salonda kuvvet ve dayanıklılık, ikinci bölümünde ise sahada kondisyon çalışması yapıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

Sen neymişsin Van Persie!

Sorunlu olduğu Pereira’nın gönderileceği söylentisiyle coşan Robin van Persie, dünkü antrenmandaki performansıyla izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Ağrıları olduğu bahanesiyle bu sezon çok az idmanda takımla çalışan 33 yaşındaki forvet, dün çift kale maçta kelimenin tam anlamıyla şov yaptı. Savunma oyuncuları, RvP’yi bir türlü tutamadı. Tecrübeli oyuncu, müthiş golleriyle, idmanı izleyen Aziz Yıldırım ve yöneticileri de mest etti. Performansının yanı sıra keyifli görüntüsüyle de dikkat çeken RvP’nin bu halini görenler, “Pereira’nın gidişini dört gözle bekliyor” yorumu yaptı.

Kaptan Volkan parmak ısırttı

Volkan Demirel, sezonun son haftasında bel fıtığı ameliyatı olmuştu. Tecrübeli file bekçisi, hazır olmadığı için Monaco maçlarında kadroya girmemişti. Volkan, takımla yaptığı idmanlarda her geçen gün formunu artırdı. Dünkü antrenmanda da performansıyla alkış aldı. Tamamen hazır hale gelen Volkan Demirel, müthiş kurtarışlarıyla arkadaşlarından alkış aldı. Tecrübeli file bekçisi, 18 Ağustos’ta Grasshoppers ile oynanacak olan ilk karşılaşmada eldivenleri giyecek ve sezonu açacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)