Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de öğle yemeği

Fenerbahçe'de öğle yemeği

Fenerbahçe Futbol (A) Takımı ve kulüp yönetim kurulu üyeleri öğle yemeğinde bir araya geldi.

Fenerbahçe'de öğle yemeği

Yönetim kurulunun verdiği, Büyük Kulüp'ün ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe, medya kuruluşlarının sarı-lacivertli takımı takip eden muhabirleri de katıldı.

Neşeli bir atmosferde geçen yemekte Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve yardımcıları, futbolcular, yönetim kurulu üyeleri Deniz Tolga Aytöre, Hakan Dinçay, Hüseyin Ersan Topbaş, Turhan Şahin, Yasemin Merçil, Yalçın Haker ve Fenerbahçe Kulübü Üst Yöneticisi Hasan Hakkı Yılmaz yer aldı.

Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut yemekte yaptığı konuşmada, Fenerbahçeli yöneticiler ve sarı-lacivertli futbol takımını ağırlamaktan şeref duyduğunu belirterek, "Ben Fenerbahçeliyim. 1974 yılında yönetimdeydim. Biz hiçbir kulübümüzü ayırt etmiyoruz. Bursaspor şampiyon oldu onun bayrağını astık, Galatasaray şampiyon oldu onun bayrağını astık. Ama ben Fenerbahçeliyim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Aytöre ise bu tip buluşmaları önemsediklerini belirterek, "Futbolcularımıza, teknik ekibimize, değerli basın mensuplarımıza tüm katılanlara teşekkür ederim. Nazik ev sahipliğinden dolayı Duran Bey'e de teşekkür ederim" diye konuştu.

Bu arada, sakatlığı nedeniyle tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı programla sürdüren Emre Belözoğlu, mazereti nedeniyle teknik direktör Yanal'dan izin alarak yemeğe katılmadı.

Haberin Devamı