Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe’de orta saha planları

Fenerbahçe’de orta saha planları

Ozan Tufan ve Diego’nun yeri garanti. Pereira diğer mevki için 3 oyuncu arasından tercih yapacak. Favori Alper Potuk, sürpriz ise Caner Erkin.

Fenerbahçe’de orta saha planları

SON iki maçta Antalyaspor’dan 4, Amed’den de 3 gol yiyen Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira Kasımpaşa karşısında orta sahada farklı senaryolar deniyor. Mehmet Topal ve Josef’in kart cezalısı olması nedeniyle Ozan Tufan ve Diego’nun yeri garanti görünüyor...

İkilinin yanındaki oynayacak 3. kişi içinse 3 aday var. Alper Potuk’un favori olduğu mevkii için Pereira’nın sürpriz olarak Caner ve Meireles’i de düşündüğü öğrenildi.

ROBİN VAN PERSİE SAHADA

Bu arada hastalığı nedeniyle Diyarbakır’a götürülmeyen Hollandalı golcü Robin Van Persie, Kasımpaşa maçına yüksek ihtimalle ilk 11’de başlayacak.

AZİZ YILDIRIM’A 45 GÜN CEZA

PFDK, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a Antalya maçı sonrası sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 45 gün ve 30 bin TL para cezası verdi. Sportmenliğe aykırı açıklamaları için sevk edilen G.Saray Başkanı Özbek’e ise ceza verilmedi.

BURSA-FENERBAHÇE SEYİRCİSİZ

Antalya maçındaki olaylar nedeniyle F.Bahçe’ye 60 bin TL ceza kesen kurul, Bursa’ya 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Yeşil beyazlılar bu cezayı gelecek hafta F.Bahçe maçında çekecek. Bu maça, il güvenlik kurulu farklı bir karar almazsa sarı lacivertli taraftarlar girebilecek.

Haberin Devamı

VOLKAN ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ

F.BAHÇE kalecisi Volkan Demirel, Türkiye-Kazakistan arasında 16 Kasım 2014’de oynanan maç öncesi kendisine küfür ve hakaret ettiği gerekçesi ile şikayetçi olduğu Yusuf Şiringül hakkındaki şikayetinden vazgeçti.

(Hürriyet)