Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de Roberto Soldado telaşı! Fernandao geliyor

Fenerbahçe'de Roberto Soldado telaşı! Fernandao geliyor

Süper Lig'de 16. haftada Karabükspor'la Kadıköy'de karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Janssen ve Alper Potuk'un karşılaşmada oynayamayacak olmasından sonra şimdi de Roberto Soldado telaşı başladı.

Fenerbahçe'de Roberto Soldado telaşı! Fernandao geliyor

Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve zirveye yeniden yaklaşan Fenerbahçe'de Janssen ve Alper Potuk bu haftasonu içeride oynanacak olan Karabükspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Soldado için büyük uğraş!

Sağlık ekibinin, Bursaspor maçındaki performansıyla kazanılan 3 puanda büyük pay sahibi olan Soldado konusunda da büyük uğraş verdiği ve İspanyol oyuncunun tedavisinin son sürat devam ettiği öğrenildi. Ancak yıldız forvetin Karabükspor maçında sahada olamama durumu da mevcut.

Fernandao'ya özel tebrik

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın ayrıca Adana Demirspor mücadelesinde 2 gol atan ve iyi bir performans sergileyen Fernandao'yu da özel olarak tebrik ettiği ve Soldado'nun sakatlığının geçmemesi durumunda Fernandao'yu ilk 11'e alacağı belirtildi.

Kalede Volkan!

Kocaman'ın kale konusunda da kararını verdiği lig maçlarında Volkan Demirel, kupa maçlarında ise Erten Ersu'yu görevlendirme kararı aldığı bilgisi edinildi. Carlos Kameni ise sakatlık durumları olmadığı sürece kulübede kalacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)