Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de sakatlık şoku!

Fenerbahçe'de sakatlık şoku!

Grand Prix’de omzundan ciddi sakatlık yaşayan ve 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan 28 yaşındaki milli oyuncuyla, sarı-lacivertli formayı hiç giymeden yollar ayrıldı. Kanarya tekrardan Tomkom’u transfer edecek

Fenerbahçe'de sakatlık şoku!

SON şampiyon F.Bahçe Bayan Voleybol Takımı’nın sezon başında İtalyan ekibi Pomi Casalmaggiore’den kadrosuna kattığı Carli Lloyd’tan sarı-lacivertlilere kötü haber geldi. Kanarya, Grand Prix’de omzundan sakatlanarak ameliyat olan ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilen ABD’li milli pasörün sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak feshetti.

BU gelişme üzerine F.Bahçe, rotasını yeniden eski oyuncusu Nootsara Tomkom’a çevirdi. Sarı-lacivertlilerin, geçtiğimiz sezon takımda yer alan Taylandlı pasör ile prensip anlaşmasına vardı.

HATIRLANACAĞI üzere F.Bahçe daha önce de takımın başına Jan de Brandt’ı getirmiş, VakıfBank’tan pasör Çağla Akın, Çanakkale Bld. smaçör Mia Jerkov, İlbank’tan smaçör Ezgi Dağdelenler, Beylikdüzü İhtisas’tan Damla Çakıroğlu ve TAB Queenseis’ten pasör çaprazı Polina Rahimova’yı renklerine bağlamıştı.