Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer harekatı!

Fenerbahçe'de transfer harekatı!

İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Paris’te Ben Arfa için girişimlerini hızlandırdı. Lucas Lima için de Sao Paulo’da görüşmeler aralıksız sürüyor

Fenerbahçe'de transfer harekatı!

Fenerbahçe dış transferde vites taktı... Sarı-Lacivertli yönetim hem Hatem Ben Arfa, hem de Lucas Lima'nın transferi için çok büyük bir uğraş veriyor. İdari menajer Hasan Çetinkaya Paris'te Hatem Ben Arfa ve menajeri Michael Ouazine ile görüşmelerini sürdürürken, Fenerbahçe'nin özel olarak görevlendirdiği menajer Sao Paulo'da Lucas Lima'yı ikna etmek için büyük uğraş veriyor. Hasan Çetinkaya'nın da Ben Arfa'nın transferi konusunda çok önemli ilerlemeler sağladığı ortaya çıktı. Bu oyuncuyu yıllık ücret konusunda ikna etmeye yaklaşan Hasan Çetinkaya'nın PSG ile görüşmelere başlamasının an meselesi olduğu öne sürüldü. Ben Arfa'da pürüzler ortadan kalktıktan sonra Fransız ekibi ile masaya oturularak yıldız futbolcunun takıma katılması planlanıyor.

GÖRÜŞMELER OLUMLU ŞEKİLDE İLERLİYOR

F.BAHÇE Hatem Ben Arfa'da sona yaklaşırken, Lucas Lima'da da olumlu gelişmeler yaşanıyor. Santos'ta forma giyen yıldız futbolcunun da bitirilmesinin yakın olduğu gelen bilgiler arasında. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın iki futbolcuyu da çok istediği ve gelişmeleri yakından takip ettiği öne sürüldü. Sarı-Lacivertli yönetimin lig başlayana kadar Hatem Ben Arfa ve Lucas Lima'yı bitirerek şov yapmayı planladığı belirtildi. 2 futbolcunun ay sonuna kadar açıklanabileceği iddialar arasında..

Haberin Devamı

(Takvim)