Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer zirvesi

Fenerbahçe'de transfer zirvesi

Bayramlaşmanın ardından Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman, özel bir görüşme yaptı, takımın son durumu ve yapılacak transferleri masaya yatırdı. Yıldırım, Ozan başta olmak üzere milli oyuncularına ise haksızlık yapıldığını vurguladı.

Fenerbahçe'de transfer zirvesi

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Aykut Kocaman, geleneksel bayramlaşma töreninin ardından çok özel bir görüşme yaptı. Transfer döneminin 8 Eylül’de kapanacak olması sebebiyle gündemdeki ana konunun, takıma yapılacak takviyeler olduğu bildirildi. Kocaman’la son durumu masaya yatıran Yıldırım, takımın eksik yönlerini konuştu ve kalan 4 günde neler yapabileceklerinin değerlendirmesini masaya yatırdı. Başkanın, Kocaman’a, “Sana ve ekibine güvenimiz sonsuz” dediği, deneyimli teknik adamın da bu sözlere teşekkür ederek, Başakşehir maçıyla çıkışa geçeceklerinin sözünü verdiği ifade edildi.

‘Çok yaparsan, batar...’

Bayramlaşma töreni sırasında basın mensuplarına, transfer sürecinin zorlu geçtiğini belirten Yıldırım, “Bütün takımların Altınordu vizyonunu örnek alması gerekiyor. Ukrayna ile oynadığımız milli maçtan sonra Mehmet Topal, Ozan, İsmail, Şener’i konuşuyorlar. Öyle bir hale getirdiniz ki; çocuklar 20. dakikada yuhalanıyor. Ozan Tufan’a, bir sürü bonservis parası ödedik. Ne oldu, ’Tu kaka yaptık’ hep beraber. Transferde şartlara bakmak gerek. Çok transfer yaparsın ama kulüp batar, kurtaramazsın” diye konuştu.

Haberin Devamı

(Fanatik)